Nyårsfester i New York 31-12/2023

Nyårsfester i New York

Det finns många nyårsfester i New York men vilka fester är de bästa? På den här sidan hittar du en bra översikt över nyårsfester i New York. Jag har valt de bästa festerna från den här långa listan och delat in dem i fyra kategorier: elegant, kul, familjer och ungdom (16-21). Det flesta fester sätter igång kl. 21.00 och fortsätter till kl. 02.00, även om några håller på till kl. 03.00. Se till att du köper dina biljetter så snart som möjligt eftersom priserna kan stiga med 10 eller till och med 20 dollar per dag när det närmar sig nyårsafton.

Se den här sidan för en översikt av alla fester och beställ dina biljetter

Biljetter för 2023 finns ännu inte tillgängliga
Skulle du vilja få ett meddelande så fort det finns biljetter tillgängliga? Skicka då ett mejl till eric@newyork.se så får du ett meddelande redan samma dag som biljetter finns att köpa!

Contents

Att beställa biljetter till festerna online

Att fira nyår i New York är en härlig upplevelse men en dyr sådan. Bli inte förvånad om du måste betala $200! Men, det går att hitta billigare alternativ. Du kan köpa biljetter direkt via den tidigare nämnda webbsidan. Det bästa är att se till att boka biljetter i förväg. Om du firar nyår i New York utan att ha planerat i förväg så är riskerna stora att du blir djupt besviken. Du kan inte bara dyka upp i sista minuten. Eller så får du betala dubbla entrépriset.

Obs! Använd Google Chrome om du stöter på problem när du bokar.

Times Square Ball Drop

Om du köper en biljett till en fest vid Times Square ska du inte förvänta dig att uppleva det berömda ”ball drop” på nära håll. På många av festlokalerna kan du se händelsen på stora skärmar. Om du vill se det hela live kan du gå till ”ball drop party”.

En mer exklusiv fest finns på taket Hyatt Center eller R Lounge. Eller åka till en av mina favoritlokaler Marriott Marquis eller M Social.

Nyårsafton i New York: De bästa festerna

Jag har valt ut mina favoriter bland nyårsfesterna för i år. Nummer ett på listan är det imponerande Gansevoort Rooftop. Den här festen, som organiseras på en central plats i New York, ingår det en öppen bar under hela tre timmar! Ring in det nya året i det här vackra landmärket som byggdes år 1921. Det finns förstås även en takbar med på min lista med nyårsfester. Hos Elsie Rooftop och 74Wythe kan du dricka champagne och njuta av utsikten över Manhattan. Om du vill se fyrverkerierna på Times Square, gå till festen på 5 o´Clock Somewhere Bar.

Elegant

New York på nyårsafton är en fantastisk upplevelse. Känner du för att uppleva något alldeles speciellt? Gå till en av de många lyxiga, hip & happening festerna i city den här kvällen. Till exempel på TAO Uptown, där du kan skåla för det nya året i denna unika restaurang. Beställ biljetter till Guastavino´s, M Social eller Nebula och ring in nyåret i en av New Yorks mest populära klubbar.

Kul

Vill du inte gå till en elegant och tjusig fest men helt enkelt ha en kul kväll? Gå till White Horse Tavern eller Tavern 29. Även på Stone Street Tavern i Downtown, The Folly och på Paris Cafe. får ni en underhållande och trevlig kväll tillsammans med vännerna, både nya och gamla. Är du på humör för mycket musik, bege dig till Shake Rattle and Roll Dueling Pianos för en kväll med sång och dans.

Familjer

Planerar du att stanna på hotellrummet och hålla en privat liten fest eftersom du firar nyårsafton i New York tillsammans med (små) barn? Visst kan du göra det men det finns alternativ! Det finns även kul fester för familjer med barn. Hos Bowlero Times Square kan även yngre barn ha kul vid olika (fotbolls)spel och annat. Även Dave & Buster’s är ett perfekt ställe för att ringa in det nya året som en stor, härlig familj! Spela arkadspel eller dansa till musiken från en live DJ. På Margaritaville kommer barnen att underhållas med levande musik och andra roliga aktiviteter.

Ungdom (16-21 år)

I New York kan du inte skåla med ett glas champagne om du är yngre än 21 år. På grund av detta kommer du inte ens in på fester eftersom du inte har fyllt 21 ännu. Det finns dock ett antal alternativ för den här ”svåra” åldersgruppen. Mitt val skulle vara: Dave & Buster’s, Bowlero Times Square och Margaritaville.

Festa på rooftop barer

Ringa in det nya året med en oförglömlig upplevelse på en av New York Citys takbarer! Fira starten på ett nytt år med fantastisk utsikt över Manhattans skyline medan du hejar på det nya året. Gå till 74Wythe i Williamsburg eller gå till 5´o Clock Somewhere Bar. Alternativt kan du njuta av festligheterna på Gansevoort Rooftop.

Efterfester

Letar du efter en bra efterfest på nyårsafton? Kanske du har sett fyrverkerishowen någonstans eller ombord på en av båtarna? Köp då en biljett till en efterfest på nyår. De här biljetterna är billigare än till vanliga fester i city och i vissa fall ingår det också öppen bar. Fira de första timmarna av 2023 på, till exempel Margaritaville. Om du letar efter ett bra ställe och få sena biljetter till, köp då biljetter till efterfester på PHD Terrace.

Se den här sidan för en översikt av alla fester och beställ dina biljetter

Båttur för att se fyrverkerierna

Om du vill se fyrverkerierna ska du inte gå till en av ovannämnda festerna. Du kommer framför allt att befinna dig inomhus under kvällen. Många ställen har rökrum men du kommer inte att kunna se något speciellt från dem: raketerna fyras av i närheten av Frihetsgudinnan. Vill du ha en spektakulär utsikt över detta? Boka en av båtkryssningarna på nyårsafton!

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat