Nyårsfester i New York

Nyårsfester i New York

Det finns många nyårsfester i New York men vilka fester är bäst? På den här sidan har jag listat en bra översikt över nyårsfester i New York. Jag har valt de bästa festerna från den här långa listan och delat in dem i fyra kategorier: elegant, kul, familjer och ungdom (16-21). Det flesta fester sätter igång kl. 21:00 och fortsätter till kl. 02:00, även om några håller på till kl. 03:00. Se till att du köper dina biljetter så snart som möjligt eftersom priserna kan stiga med 10 eller till och med 20 dollar per dag när det närmar sig nyårsafton.

Biljetterna för 2019 finns ännu inte tillgängliga
Skulle du vilja få ett mejl så fort det går att köpa biljetter? Skicka då ett meddelande till eric@newyork.se så får du ett mejl av mig redan samma dag som biljetterna släpps.

Prislapp

Att fira nyår i New York är en härlig upplevelse men en dyr sådan. Bli inte förvånad om du måste betala 200 dollar men det går att hitta billigare alternativ. Du kan köpa biljetter direkt via den tidigare nämnda webbsidan. Det bästa är att se till att boka biljetter i förväg. Om du firar nyår i New York utan att ha planerat i förväg så är riskerna stora att du blir djupt besviken. Du kan inte bara dyka upp i sista minuten. Eller så får du betala dubbla entrépriset.

New Yorks bästa fester på nyårsafton

Jag har valt ut mina tre favoritfester för nyårsafton i år. Nummer ett är absolut Bryant Park Grill. Det finns inget bättre sätt att ringa in det nya året under den här festen, nära Times Square, och med den berömda skridskobanan på Bryant Park framför. Det ingår premium öppen bar, även för de billigare alternativen, passa på och njut av goda drinkar under de fem timmar baren har öppet eller välj att uppgradera biljetten till ännu mer prisvärda alternativ. Självklart ska det finnas ett rooftop party med på listan. Hos PHD Terrace , Royalton Park Avenue, The Moxy Hotel Times Square, och DL kan du smutta på ett glas champagne medan du blickar ut över Manhattan.

Elegant

New York på nyårsafton är en fantastisk upplevelse. Känner du för att uppleva något alldeles speciellt? Gå till en av de många lyxiga, hip & happening festerna i city den här kvällen. Köp biljetter till LAVO för att ringa in det nya året på en av New York mest populära nattklubbar just nu. Festa i fantastiska lokaler hos Cipriani som ligger i ett Venetianskt hus från 1921, eller köp biljetter till Guastavino’s och beundra den magnifika byggnaden.

Kul

Vill du inte gå till en elegant och tjusig fest men helt enkelt ha en kul kväll? Gå till Brother Jimmy’s. För en kul kväll med mycket skratt och dans tillsammans med (nya och gamla) vänner centralt på Manhattan, har du kommit till rätt ställe.

Familjer

Planerar du att stanna på hotellrummet och hålla en privat liten fest eftersom du firar nyårsafton i New York tillsammans med (små) barn? Visst kan du göra det men det finns alternativ! Det finns även kul fester för familjer med barn. Hos Frames kan även småbarn ha kul vid olika (fotbolls)spel och annat. Även Dave & Buster’s och Dallas BBQ är perfekta ställen för att ringa in det nya året som en stor, härlig familj! Ett annat bra ställe att fira kvällen på är hos AMC Times Square. Se filmer, spela arkadspel eller dansa till musiken från en live DJ.

Ungdom (16-21 år)

I New York kan du inte skåla med ett glas champagne om du är yngre än 21 år. På grund av detta kommer du inte ens in på fester eftersom du inte har fyllt 21 ännu. Det finns dock ett antal alternativ för den här ”svåra” åldersgruppen. Mitt val skulle vara: Dave & Buster’s och Bowlmor Times Square.

Efterfester

Letar du efter en bra efterfest på nyårsafton? Kanske du har sett fyrverkerishowen någonstans eller ombord på en av båtarna? Köp då en biljett till en efterfest på nyår. De här biljetterna är billigare än till vanliga fester i city och i vissa fall ingår det också öppen bar. Fira de första timmarna av 2018 i t ex Highline Ballroom i Chelsea. På Lower Manhattan är efterfesten hos Revival ett bra alternativ. Om du letar efter ett bra ställe i närheten av Times Square, köp då biljetter till efterfesten hos Johnny Utah’s.

Se den här webbsidan för en översikt av alla fester och hur du kan köpa biljetter

Party Pass eller separat biljett

Är det svårt att välja? Du kan även köpa en biljett som ger dig entré till flera fester genom webbsidan. Det kallas för ett ”party pass”. Det finns olika alternativ att välja mellan, som till exempel ett pass för Meatpacking District. Den här metoden har en nackdel: det är ofta packat med folk och du kan knappt röra dig i lokalen vilket kan vara frustrerande. Jag rekommenderar att du väljer ut endast en fest och bara köper en biljett till den.

“Ball Drop”

Om du köper en biljett till en fest vid Times Square ska du inte förvänta dig att uppleva det berömda ”ball drop” på nära håll. På många av festlokalerna kan du se händelsen på stora skärmar. Om du vill se det hela live kan du gå till ”ball drop party”. New Years Eve Times Square Ball Drop Party är dyrt men prisvärt. Ett till (och lite billigare) ball drop party finns på AMC Times Square. Njut av en premium öppen bar under hela 5 timmar och se när den berömda bollen åker ned från utomhusterrasser.

Båttur för att se fyrverkerierna

Om du vill se fyrverkerierna ska du inte gå till en av ovannämnda festerna. Du kommer framför allt att befinna dig inomhus under kvällen. Många ställen har rökrum men du kommer inte att kunna se något speciellt från dem: raketerna fyras av i närheten av Frihetsgudinnan. Vill du ha en spektakulär utsikt över detta? Boka en av båtkryssningarna på nyårsafton!

Tillbaka
Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat