Nyårsfester i New York 31-december/2021

Köp dina biljetter nu
Nyårsfester i New York

Det finns många nyårsfester i New York men vilka fester är de bästa? På den här sidan hittar du en bra översikt över nyårsfester i New York. Jag har valt de bästa festerna från den här långa listan och delat in dem i fyra kategorier: elegant, kul, familjer och ungdom (16-21). Det flesta fester sätter igång kl. 21.00 och fortsätter till kl. 02.00, även om några håller på till kl. 03.00. Se till att du köper dina biljetter så snart som möjligt eftersom priserna kan stiga med 10 eller till och med 20 dollar per dag när det närmar sig nyårsafton.
Biljetter för 2021 finns ännu inte tillgängliga

Skulle du vilja få ett meddelande så fort det finns biljetter tillgängliga? Skicka då ett mejl till [email protected] så får du ett meddelande redan samma dag som biljetter finns att köpa!

Att beställa biljetter till festerna online

Att fira nyår i New York är en härlig upplevelse men en dyr sådan. Bli inte förvånad om du måste betala $200! Men, det går att hitta billigare alternativ. Du kan köpa biljetter direkt via den tidigare nämnda webbsidan. Det bästa är att se till att boka biljetter i förväg. Om du firar nyår i New York utan att ha planerat i förväg så är riskerna stora att du blir djupt besviken. Du kan inte bara dyka upp i sista minuten. Eller så får du betala dubbla entrépriset.

Nyårsafton i New York: De bästa festerna

Jag har valt ut mina favoriter bland nyårsfesterna för i år. Nummer ett på listan är det imponerande Gotham Hall. Den här festen, som organiseras på en central plats i New York, ingår det en öppen bar under hela sex timmar! Och, tidigt på kvällen kan du även äta från en lättare matbuffé. En annan fest som jag gärna rekommenderar är den på Cipriani. Ring in det nya året i det här vackra italienska palazzo-liknande salen som byggdes år 1921. Självklart finns det även en rooftopfest med på min lista. På PH-D,MADE och The Moxy Hotel Times Square kan du smutta på champagne och njuta av utsikten över Manhattan.

Elegant

New York på nyårsafton är en fantastisk upplevelse. Känner du för att uppleva något alldeles speciellt? Gå till en av de många lyxiga, hip & happening festerna i city den här kvällen. Beställ biljetter till LAVO eller Marquee och ring in nyåret i en av New Yorks mest populära klubbar. För att festa hela kvällen i en vacker lokal, gå till Capitale eller Guastavino’s, båda arkitektmästerverk.

Kul

Vill du inte gå till en elegant och tjusig fest men helt enkelt ha en kul kväll? Gå till Brother Jimmy’s eller Dueling Piano’s. Även på Stone Street Tavern i Downtown, Common Ground och på Hidden Lane, får ni en underhållande och trevlig kväll tillsammans med vännerna, både nya och gamla.

Familjer

Planerar du att stanna på hotellrummet och hålla en privat liten fest eftersom du firar nyårsafton i New York tillsammans med (små) barn? Visst kan du göra det men det finns alternativ! Det finns även kul fester för familjer med barn. Hos Frames kan även småbarn ha kul vid olika (fotbolls)spel och annat. Även Dave & Buster’s och Dallas BBQ är perfekta ställen för att ringa in det nya året som en stor, härlig familj! Ett annat bra ställe att fira kvällen på är hos AMC Times Square. Se filmer, spela arkadspel eller dansa till musiken från en live DJ.

Ungdom (16-21 år)

I New York kan du inte skåla med ett glas champagne om du är yngre än 21 år. På grund av detta kommer du inte ens in på fester eftersom du inte har fyllt 21 ännu. Det finns dock ett antal alternativ för den här ”svåra” åldersgruppen. Mitt val skulle vara: Dave & Buster’s och Bowlmor Times Square.

Efterfester

Letar du efter en bra efterfest på nyårsafton? Kanske du har sett fyrverkerishowen någonstans eller ombord på en av båtarna? Köp då en biljett till en efterfest på nyår. De här biljetterna är billigare än till vanliga fester i city och i vissa fall ingår det också öppen bar. Fira de första timmarna av 2020 på, till exempel Common Ground i det hippa Meatpacking District eller på PH-D Downtown. Om du letar efter ett bra ställe i närheten av Times Square, köp då biljetter till efterfesten hos Johnny Utah’s.

Klicka här för en översikt av alla nyårsfester och för att köpa dina biljetter

Times Square Ball Drop

Om du köper en biljett till en fest vid Times Square ska du inte förvänta dig att uppleva det berömda ”ball drop” på nära håll. På många av festlokalerna kan du se händelsen på stora skärmar. Om du vill se det hela live kan du gå till ”ball drop party”. New Years Eve Times Square Ball Drop Party är dyrt men prisvärt. Ett till (och lite billigare) ball drop party finns på AMC Times Square. Här kan ni njuta av drinkar från en premium öppen bar som har öppet i hela sex timmar samt även se det berömda ”Times Square Ball Drop” från en av takterrasserna. Det går även att se Ball Drop live från Millennium Broadway Hotel på Times Square.

Båttur för att se fyrverkerierna

Om du vill se fyrverkerierna ska du inte gå till en av ovannämnda festerna. Du kommer framför allt att befinna dig inomhus under kvällen. Många ställen har rökrum men du kommer inte att kunna se något speciellt från dem: raketerna fyras av i närheten av Frihetsgudinnan. Vill du ha en spektakulär utsikt över detta? Boka en av båtkryssningarna på nyårsafton!

Var det här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat