Nyårsfester i New York 31-12/2024

Nyårsfester i New York

Det finns många nyårsfester i New York men vilka fester är de bästa? På den här sidan hittar du en bra översikt över nyårsfester i New York. Jag har valt de bästa festerna från den här långa listan och delat in dem i fyra kategorier: elegant, kul, familjer och ungdom (16-21). Det flesta fester sätter igång kl. 21.00 och fortsätter till kl. 02.00, även om några håller på till kl. 03.00. Se till att du köper dina biljetter så snart som möjligt eftersom priserna kan stiga med 10 eller till och med 20 dollar per dag när det närmar sig nyårsafton.

Se den här sidan för en översikt av alla fester och beställ dina biljetter

Biljetter för 2024 finns ännu inte tillgängliga
Skulle du vilja få ett meddelande så fort det finns biljetter tillgängliga? Skicka då ett mejl till [email protected] så får du ett meddelande redan samma dag som biljetter finns att köpa!

Contents

Att beställa biljetter till festerna online

Att fira nyår i New York är en härlig upplevelse men en dyr sådan. Bli inte förvånad om du måste betala $200! Men, det går att hitta billigare alternativ. Du kan köpa biljetter direkt via den tidigare nämnda webbsidan. Det bästa är att se till att boka biljetter i förväg. Om du firar nyår i New York utan att ha planerat i förväg så är riskerna stora att du blir djupt besviken. Du kan inte bara dyka upp i sista minuten. Eller så får du betala dubbla entrépriset.

Obs! Använd Google Chrome om du stöter på problem när du bokar.

Nyårsafton i New York: De bästa festerna

Jag har valt ut mina favoriter bland nyårsfesterna för i år. Mina favoritfester är på Cipriani och Sony Hall. Dessa fester erbjuder en öppen bar och mat! Ring in det nya året på någon av dessa vackra platser. Det finns förstås även en takbar med på min lista med nyårsfester. Hos Unlisted, The Penthouse och Royalton Rooftop kan du sippa på din drink och njuta av utsikten över Manhattan.

Elegant

New York på nyårsafton är en fantastisk upplevelse. Känner du för att uppleva något alldeles speciellt? Gå till en av de många lyxiga, hip & happening festerna i city den här kvällen. Till exempel på Sony Hall eller Gotham Hall.  På Rockefeller Center kan du skåla in det nya året med utsikt över Rockefeller Centers julgran. Beställ biljetter till LAVO Nightclub och ring in nyåret i en av New Yorks mest populära klubbar.

Kul

Vill du inte gå till en elegant och tjusig fest men helt enkelt ha en kul kväll? Gå till Slate eller Sons of Essex. Eller gå till Tito Murphy’s där får ni en underhållande och trevlig kväll tillsammans med vännerna, både nya och gamla. Är du på humör för mycket musik, bege dig till Shake Rattle and Roll Dueling Pianos för en kväll med sång och dans.

Familjer

Planerar du att stanna på hotellrummet och hålla en privat liten fest eftersom du firar nyårsafton i New York tillsammans med (små) barn? Visst kan du göra det men det finns alternativ! Det finns även kul fester för familjer med barn. Hos Frames  och Bowlero kan även yngre barn ha kul vid olika (fotbolls)spel och annat. Även The Counter och Dave & Buster’s är perfekt ställe för att ringa in det nya året som en stor, härlig familj!

Ungdom (16-21 år)

I New York kan du inte skåla med ett glas champagne om du är yngre än 21 år. På grund av detta kommer du inte ens in på fester eftersom du inte har fyllt 21 ännu. Det finns dock ett antal alternativ för den här ”svåra” åldersgruppen. Mitt val skulle vara: Frames, Dave & Buster’s eller Bowlero. och Edison Rooftop. För något mer fancy kan du bege dig till Edison Rooftop.

Festa på rooftop barer

Ringa in det nya året med en oförglömlig upplevelse på en av New York Citys takbarer! Fira starten på ett nytt år med fantastisk utsikt över Manhattans skyline medan du hejar på det nya året. Gå till The Penthouse eller gå till Sentry. Alternativt kan du njuta av festligheterna på Unlisted, PhD Rooftop eller Edison Rooftop.

Efterfester

Letar du efter en bra efterfest på nyårsafton? Kanske du har sett fyrverkerishowen någonstans eller ombord på en av båtarna? Köp då en biljett till en efterfest på nyår. De här biljetterna är billigare än till vanliga fester i city och i vissa fall ingår det också öppen bar. Fira de första timmarna av 2024 på, till exempel Royalton Rooftop. Om du letar efter ett bra ställe och få sena biljetter till, köp då biljetter till efterfester på PhD Terrace eller PhD Rooftop.

Times Square Family Pass

Times Square Family Pass är ett festpass för alla åldrar som ger dig möjlighet att hoppa genom Times Square och det omgivande området. Passet inkluderar inträde till 3 till 5 fester, varav minst en kommer att vara innanför Times Squares barrikader. När du har köpt biljetterna kommer du att få din schemalagda rutt med de inkluderade platserna.

Varje fest har en bestämd inträdestid, men du behöver inte gå på alla fester; om du har trevligt på en fest kan du stanna så länge du vill.

Du kan också få Times Square Party Pass. Partypasset inkluderar minst 2 platser för 21 år och äldre.

Se den här sidan för en översikt av alla fester och beställ dina biljetter

Times Square Ball Drop

Om du köper en biljett till en fest vid Times Square ska du inte förvänta dig att uppleva det berömda ”ball drop” på nära håll. På många av festlokalerna kan du se händelsen på stora skärmar. Om du vill se det hela live kan du gå till ”ball drop party”.

Båttur för att se fyrverkerierna

Om du vill se fyrverkerierna ska du inte gå till en av ovannämnda festerna. Du kommer framför allt att befinna dig inomhus under kvällen. Många ställen har rökrum men du kommer inte att kunna se något speciellt från dem: raketerna fyras av i närheten av Frihetsgudinnan. Vill du ha en spektakulär utsikt över detta? Boka en av båtkryssningarna på nyårsafton!

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat