New York Night Tour

Köp dina biljetter nu
New York Night Tour

New York Night Tour är en längre guidad rundtur där du får möjligheten att beundra Manhattan på kvällen. Du får se upplysta landmärken som Rockefeller Center och Times Square, promenera genom Grand Central Station och se stadsdelar som SoHo och Chinatown. Den här rundtur har en kunnig guide som berättar om allt du behöver veta om de olika sevärdheterna ni passerar. Det är ett toppenbra sätt att se mycket av city på endast ett fåtal timmar.

Boka New York Night Tour här

Contents

Night Tour rutt

Rundturen börjar kl. 17.30 i Midtown Manhattan. Ni reser med buss från Manhattan till Little Island och High Line. Här får du en fin utsikt över Downtown Manhattan skyline. Beroende på säsongen, kan du även få se solnedgången, eller så är det redan mörkt när ni är där. Guiden tar med dig på en promenad längs med parken för att njuta av utsikten innan ni går på bussen igen.

Nästa stopp är Grand Central Terminal där ni stannar till för en promenad.  Oavsett månad, kommer det alltid att vara mörkt när du når slutet av turen. ni har kommit hit. Passa på och njut av tusentals stadsljus som lyser upp Manhattans skyline.

Eric tipsar: “Jag tyckte verkligen om den här rundturen. Rundturen är en härligt sätt att nå de bästa platserna och samtidigt lära sig mer om de sevärdheter man passerar.”

Praktisk information

Efter köpet, får du en voucher som du kan skriva ut och använda som biljett till rundturen.

  • Längd: ca 4 timmar
  • Mötesplats: Midtown Manhattan
  • Avgångstid: kl. 17.30

Boka New York Night Tour här

New York Night Tour -Times Square New York Night Tour - Grand Central Terminal

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat