New York Night Tour

Köp dina biljetter nu
New York Night Tour

New York Night Tour är en längre guidad rundtur där du får möjligheten att beundra Manhattans skyline på kvällen. Du ser horisonten både från Brooklyn och New Jersey och det ingår en god pizza slice, äkta amerikansk pizza! Den här rundturen ges på olika språk, har en kunnig guide som berättar om allt du behöver veta om de olika sevärdheterna ni passerar. Det är ett toppenbra sätt att se mycket av city på endast ett fåtal timmar.

Boka New York Night Tour här

Om turen inte är tillgänglig på ditt önskade datum, boka då denna Manhattan Night Tour

Night Tour rutt

Rundturen börjar kl. 18.30 i Midtown Manhattan. Ni reser med buss från Manhattan till Brooklyn Heights Promenade i Brooklyn. Här får du en fin utsikt över Brooklynbron och Downtown Manhattans skyline. Beroende på säsongen, kan du även få se solnedgången, eller så är det redan mörkt när ni är där. Guiden tar med dig på en promenad längs med vattnet för att njuta av utsikten innan ni går på bussen igen.

Nästa hållplats är Hoboken där du får smaka på en äkta amerikansk ostpizza. Sista hållplatsen är Hamilton Park. Här, den högsta punkten i New Jersey, får ni en fantastisk utsikt över New Yorks skyline. Oavsett månad, kommer det alltid att vara mörkt när ni har kommit hit. Passa på och njut av tusentals stadsljus som lyser upp Manhattans skyline.

Eric tipsar: ”Jag tyckte verkligen om den här rundturen. Man får se de allra finaste utsikterna över Manhattans skyline på en kväll! Utsikten från New Jersey är verkligen något speciellt eftersom den inte är så lätt att nå annars, framförallt kvällstid! . Rundturen är en härligt sätt att nå de bästa utsiktsplatserna för vyer över New Yorks fantastiska skyline. Och, man lär sig även en del nytt om de sevärdheter ni passerar.”

Praktisk information

Efter köpet, får du en voucher som du kan skriva ut och använda som biljett till rundturen.

  • Längd: ca 4 timmar
  • Mötesplats: Midtown Manhattan
  • Avgångstid: kl. 18.30

Boka New York Night Tour här

New York Night Tour - Skyline från Brooklyn New York Night Tour - Skyline från New Jersey

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat