Nattlivet i Midtown New York

Nattlivet i Midtown New York

I Midtown hittar du många bra klubbar och barer. Oavsett om du föredrar en sportbar eller takbar, du kommer garanterat hitta något som passar just dig. Glöm inte att ta med ditt pass!

230 Fifth

En härlig klubb, framför allt på sommaren. Här kan du sitta på takbaren och njuta av en spektakulär utsikt över Empire State Building. Dörrarna öppnas kl. 16:00 vilket gör det till ett bra ställe att ta en drink på senare på eftermiddagen. Det kan vara svårare att komma in på fredagar och lördagar, se till att klä upp dig och undvik gymnastikskor! På helgerna brukar det vara ”bottle-service” vilket innebär att man inte får en sittplats utan att beställa en hel flaska (champagne, vodka, whiskey osv). men under veckodagarna brukar man kunna hitta en sittplats och beställa ett par drinkar.

Nattlivet i Midtown New York - 230 Fifth Nattlivet i Midtown New York- Cantina Rooftop

Cantina Rooftop

Den här häftiga mexikanska restaurangen har inte bara väldigt god mat och dryck men även en fin takterrass där du kan inta middagen eller ta ett par drinkar. Se till att reservera ett bord i förväg.

Royalton Hotel på Park Avenue

En fin klubb (lounge) med två våningar på takbaren på Royalton Hotel (tidigare känt som Gansevoort Hotel) där du även kan dansa. Poolen hittar du högst upp. Ibland är den ena våningen stängd och det beror på kväll och hur mycket folk det är.

Mercury Bar

I den här sportbaren hittar du inte några turister. På söndagar kan du se när New York-bor tittar på fotboll eller baseboll. Det är en liten bar med många tv-skärmar. Slå dig ned vid ett av borden och beställ något litet att äta. Det finns ingen klädkod.

Midtown nattliv i NYC - Mercury SportsBar Nattlivet i Midtown New York - Pool Royalton Hotel

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat