Museum of Broadway i New York

Köp dina biljetter nu
Museum of Broadway i New York

Museum of Broadway i New York är helt och hållet ägnat åt Broadways rika historia och inflytande. Broadwaymuseet är ett interaktivt museum som berättar historien om Broadways utveckling och erbjuder en titt bakom kulisserna genom olika rum, vart och ett med ett eget tema. Museet på Times Square är ett måste för alla som älskar Broadwayshower.

Köp dina biljetter till Museum of Broadway här

Museum of Broadway i New York

Museet i New York är en interaktiv upplevelse med olika rum. De har formgivits av personer som arbetar eller har arbetat på Broadway och är perfekta för ditt nästa inlägg på Instagram.

Map Room är tillägnat Broadways ursprung och flytt från olika platser till Times Square. I The Timeline får du veta mer om det progressiva teaterlivet i New York. Här beskrivs flera viktiga Broadwaymusikaler, teaterpionjärer och viktiga ögonblick i dess historia.

I rummet The Making of a Broadway Show får du en titt bakom kulisserna. Du får veta mer om hur en musikal skapas genom installationer som utformats av bildkonstnärer och Broadwaydesigners.

Eric tipsar: Vill du se ännu mer av Broadway? Då är Broadway Theater Walking Tour ett trevligt alternativ att göra. Under rundturen tar din guide, som är en Broadwayskådespelare, med dig till flera olika teatrar, berättar om deras historia och du får höra berättelser om livet på Broadway.

Museum of Broadway i New York - Interaktivt Museum of Broadway i New York - Historia

Praktisk information

Museet ligger i hjärtat på Broadway, nära Times Square. Över fyrtio teatrar finns i området.

  • Öppettider: Öppet dagligen
  • Plats: 145 West 45th Street, near Times Square

Köp dina biljetter till Museum of Broadway här

Var kan jag köpa biljetter till Museum of Broadway?

Du kan köpa dina biljetter i förväg online här. Läs mer här.

Vad finns att se på Museum of Broadway?

Museum of Broadway är ett interaktivt museum som berättar om Broadways historia och ger en titt bakom kulisserna. Läs mer här.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat