Hyra roddbåt i Central Park

Köp dina biljetter nu
Hyra roddbåt i Central Park

Att hyra roddbåt i Central Park är ett avslappnat sätt att njuta av lugnet i parken. Det går att boka den här aktiviteten innan du reser i kombination med att hyra en cykel för en dag. På så sätt kan du upptäcka parken till max. Det här är även det enda sättet som det går att hyra en roddbåt i Central Park online! Med det här erbjudandet får du en totalupplevelse av Central park: börja dagen med att till exempel ta en cykeltur på den breda vägen som går genom parken. Parkera sedan cyklarna vid Loeb Boathouse och ta en av roddbåtarna och ro en stund i Central Park Lake. Efter roddturen, har du hela dagen på dig att upptäcka parken på cykel.

Hyr en roddbåt i Central Park här

Cykla och ro i Central Park

Att ta en liten tur i en roddbåt i Central Park är en väldigt romantisk idé om du planerar att fria under en vistelse i New York. Även barn tycker om att ro, och titta på änderna i dammen. Det är verkligen en äkta New York-upplevelse att ta en lugn roddtur i dammen, du har säkert sett det på film. Nu kan du vara med om det själv och kombinera en roddtur med en cykeltur i Central Park. Hämta upp cyklarna tidigt på morgonen nära en av parkens entréer. Du bestämmer själv hur dagen ska se ut, börja till exempel med en cykeltur genom parken. Om du följer den stora vägen genom parken når du alla platser. När du vill åka till Loeb Boathouse parkerar du cykeln där och tar en skön roddtur under en timme på Central Park Lake.

Praktisk information

Efter köpet får du en voucher (kupong). Den kan du skriva ut och använda som biljett, eller helt enkelt visa upp som mobilbiljett.

  • Längd: hyrcykel för en dag, roddbåt under en timme
  • Avgångsplats:intill Central Park
  • Öppetttider cykeluthyrning: april: kl. 09.00 – 17.00, maj – september: kl. 09.00 – 19.00
  • Öppettider roddbåtsuthyrning: kl. 10.00 till solnedgång
  • En hyrcykel, cykelhjälm, cykellås, cykelkorg och karta över parken ingår
  • Den här aktiviteten är säsongsberoende.

Hyr en roddbåt i Central Park här

Hyra roddbåt i Central Park - The Lake Hyra roddbåt i Central Park - Par som ror

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat