Circle Line: Hop on Hop off sightseeing båttur

Harbour Hop On Hop Off i New York

En Circle Line Hop on Hop off sightseeing båttur i New York är ett utmärkt alternativ för att se vyerna av New York City. Du kan välja att hoppa på och av vid destinationerna, eller bara luta dig tillbaka och njuta av en 1,5 timmes lång båttur längs med Hudsonfloden. En professionell guide ombord kommer att berätta fakta om de landmärken och byggnader ni passerar: Empire State Building, One World Trade Center, Frihetsgudinnan, Battery Park, och Intrepid Museum.

Den här båtturen finns inte längre tillgänglig. Du kan ta Circle Line Liberty Express Cruise istället.

Contents

Utsikt över Manhattan

Turen startar vid Pier 83 på Manhattan. Oavsett om du väljer att sitta inne i båten  (båten är värmereglerad) eller sitter på däck så är du garanterad en vacker utsikt över Manhattan. Ta kort på det berömda Ellis Island och självklart Frihetsgudinnan. Om du vill se Downtown Manhattan, kan du enkelt hoppa vid Battery Park och utforska Wall Street och Financial District. Eller så lutar du dig tillbaka och njuter av båtturen. Du kan köpa mat och dryck ombord. New York Harbour Hop-On-Hop-Off Cruise är  ett perfekt alternativ för att upptäcka Lower Manhattan och områdena runt omkring. Oavsett om du väljer att hoppa av vid något av de utmärkta stoppen, eller lutar dig tillbaka och njuta av turen, så är denna Hop-On-Hop-Off båttur en trevlig båttur som komplement till din resa i New York.

Harbour Hop on Hop off båttur med entré till One World Observatory

Planerar du att upptäcka Lower Manhattan? Varför inte uppgradera din Hop on Hop off båttur med en entré till One World Observatory? Du kommer att spara både tid och besvär. Efter båtturen, gå till One World Trade Center och ta den häftiga hissturen upp till våning 102. Här kan du beundra utsikten över höjdpunkterna i Downtown Manhattan som du dessförinnan såg från vattnet.

Praktisk information

Efter bokningen får du en voucher som du kan använda som din biljett till båtturen.

  • Längd: 60-75 minuter
  • Avgår från: Pier 83
  • Avgångstid: flexibelt
  • Första avgång är kl. 10.00
  • Sista avgång är ungefär kl. 18.00
  • Båtarna avgår varje timme
  • Anländer: Pier 83, Battery Park

Tips: köp ett New York  CityPASS eller New York Pass för gratis entré.

Circle Line Hop on Hop off sightseeing båttur - Taxibåt

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat