Halloweenfester i New York 2021

Halloweenfester i New York

Halloweenfester i New York organiseras i slutet av oktober. Halloween är en väldigt populär helgdag som firas på de flesta platser i USA. Hus dekoreras fler veckor innan med skelett och spindelväv, och på själva dagen, går barn från hus till hus för att tigga så mycket möjligt godis. Halloween är en kul helgdag för vuxna också och i New York finns det många Halloweenfester. Folk klär ut sig till spöken, vålnader och annat läskigt och firar Halloween i trendiga barer och klubbar, följ med du också!

Biljetterna för 2021 finns ännu inte tillgängliga
Skulle du vilja få ett meddelande så fort det finns biljetter tillgängliga? Skicka ett mejl till mig [email protected] så hör jag av mig till dig så fort de går att köpa!

Halloween i New York biljetter

På lördagen innan Halloween, och ibland på själva Halloweendagen, finns det Halloweenfester på olika platser i New York. Ta på din snyggaste Drakula-eller zombieklädsel och festa tillsammans med New York-bor på berömda takbarer som Skyroom och PH-D. På lördagskvällar brukar det vara långa köer till de här klubbarna och det finns inga garantier att man blir insläppt heller. Men, med en lagom dyr biljett till en Halloweenfest kommer du garanterat in. Till och med det världsberömda Playboy Club med sina kända ”bunnies”, har en maskerad på Halloween.

På själva Halloweenkvällen, den 31 oktober, kan du gå till Playboy Club Halloween Upside Down Party. Samma kväll förvandlas den kända rooftopbaren 230 Fifth till Devil’s Heaven. Och det är en live DJ performane på The Witching Hour Party på Up&Down.

Klicka här för hela listan med fester

Eric tipsar: De flesta Halloweenfester organiseras på lördagen helgen innan Halloween. Men, det finns även fester på fredagen innan, och på själva dagen. Kolla extra noga när du köper biljetter att det är på rätt datum.

Båtturer med Halloween-tema

Det är inte endast takbarer och klubbar som har Halloweenfester i New York, du kan även köpa biljetter till en terrifying night to remember ombord på en båt. De fester som du kan köpa biljetter till via länkarna är, enligt mig, de bästa just nu men varje kväll är annorlunda i New York förstås.

Köp dina biljetter till en Halloweenfest ombord på en båt här

Halloweenfester i New York - Drinkar Halloweenfester i New York - Utstyrsel

Var det här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat