Halloweenfester i New York 2024

Halloweenfester i New York

Halloweenfester i New York organiseras i slutet av oktober. Halloween är en väldigt populär helgdag som firas på de flesta platser i USA. Hus dekoreras fler veckor innan med skelett och spindelväv, och på själva dagen, går barn från hus till hus för att tigga så mycket möjligt godis. Halloween är en kul helgdag för vuxna också och i New York finns det många Halloweenfester. Folk klär ut sig till spöken, vålnader och annat läskigt och firar Halloween i trendiga barer och klubbar, följ med du också!

Contents

Halloween i New York biljetter

Helgen innan Halloween, och ibland på själva Halloweendagen, finns det Halloweenfester på olika platser i New York. Ta på din snyggaste Drakula-eller zombieklädsel och festa tillsammans med New York-bor på berömda takbarer och klubbar. På lördagskvällar brukar det vara långa köer till klubbarna och det finns inga garantier att man blir insläppt heller. Men, med en lagom dyr biljett till en Halloweenfest kommer du garanterat in på de här festerna. Du kan till exempel gå med i Witches’ Ball på Ascent Lounge med fantastisk musik, en förstklassig öppen bar och vacker utsikt över Central Park.

Klicka här för hela listan med fester

Eric tipsar: De flesta Halloweenfester organiseras på lördagen helgen innan Halloween. Men, det finns även fester på fredagen innan, och på själva dagen. Kolla extra noga när du köper biljetter att det är på rätt datum.

House of Spirits

Fira Halloween i ett hemsökt hus med cocktails. Njut av en natt fylld av magi, tarotläsning, Ouija-brädor och nyfikna åskådare. Stå ansikte mot ansikte med spökena från mentalpatienterna till psykiatern som brukade bo i huset. House of Spirits är en uppslukande upplevelse som ligger på Downtown Manhattan och är inspirerad av Grigori Rasputins sista dagar, den gamla guden Veles och andra slaviska folksagor genom århundradena.

Boka dina biljetter till House of Spirits här

Båtturer med Halloween-tema

Det är inte endast takbarer och klubbar som har Halloweenfester i New York, du kan även köpa biljetter till en terrifying night to remember ombord på en båt. Så sätt på dig dina bästa Halloweenkläder och kasta loss ombord med en drink och njut av utsikten över New Yorks skyline.

Inga biljetter tillgängliga för tillfället


Halloweenfester i New York - Drinkar Halloweenfester i New York - Utstyrsel

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat