Gruppresa till New York

Gruppresa till New York

Att resa tillsammans med din egen grupp till New York kräver noggrann organisation och planering. När man reser som grupp, är det extra viktigt att organisera allt i förväg, så mycket som möjligt. Som svensk i New York, skulle jag gärna vilja hjälpa att planera er resa. Jag kan ge dig mina råd angående den bästa möjliga resplanen för er gruppresa. Om du kommer till New York med en grupp skolbarn, din familj eller företag, rekommenderar jag alltid att boka vissa aktiviteter och arrangemang långt i förväg. Vill du gärna veta vad för slags förslag jag kan ge angående er gruppresa till New York? Vänligen fyll i formuläret här nedan så kontaktar jag dig så snart som möjligt!

Erics service

När jag (delvis) får hjälpa till att organisera din gruppresa till New York, så är ni garanterat väl förberedda innan ni åker. Jag har många stabila direktkontakter med olika arrangörer, guider, sportlag och teatrar, och samarbetar ofta med dem. Därför kan jag erbjuda bra priser åt dig men extra viktigt: Jag kan garantera att du får hjälp av trovärdiga arrangörer som håller vad de lovar under din vistelse i New York. Dessutom ger jag gärna tips och råd om hur du kan lägga upp en bra planering av aktiviteter. Jag kan erbjuda en dagsplanering och även för kvällarna, helt beroende på gruppens önskemål. Reser du tillsammans med minst nio personer? Vänligen fyll i formuläret här nedan så kontaktar jag dig så fort som möjligt.

OBS! Gruppresor är en utmaning i sig. Förutom allt roligt ni kommer att uppleva, kan det alltid gå något fel. Jag hjälper dig gärna att planera er gruppresa. Tillsammans kan vi se till att alla aktiviteter organiseras på bästa sätt och sker enligt planering under er vistelse. Om du hyr in, kommer du inte att stå framför en stängd dörr i New York och det är väldigt liten risk att något går snett. NewYork.se är dock inte en resebyrå och jag arbetar inte som en lokal guide. För alla brådskande ärenden angående biljetter till arrangemang som jag har bokat åt er, kan du alltid kontakta mig direkt. I alla andra fall, kan jag alltid hjälpa till med att hitta en lösning.

 

Ska du åka till New York med färre än 9 personer men vill du ändå ha lite hjälp med att förbereda er resa? Skicka då ett mejl till [email protected] så hjälper jag dig gärna!

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat