Dagsresa till Washington DC och Philadelphia från New York

Köp dina biljetter nu
Dagsresa till Washington DC och Philadelphia från New York

Under en dagsresa till Washington DC och Philadelphia från New York, kommer du att uppleva två stora städer under samma dag. En guide följer med på bussen och berättar intressanta fakta om Philadelphia och Washington under resan. Den här välorganiserade resan ger dig en möjlighet att koppla av och upptäcka mer av de här två fascinerande städerna i närheten av New York.

Boka en dagsresa till Washington DC och Philadelphia från New York här

Rundtur till Washington DC och Philadelphia

Bussen lämnar Times Square tidigt på morgonen. Härifrån, kommer du till Washington DC inom fyra timmar. Därefter besöker du först Iwo Jima Memorial som är tillägnad amerikanska marinsoldater som dött under tjänst. Rundturen fortsätter sedan till Lincoln Memorial som ligger nära. Härefter åker ni till Vita huset och Capitol Hill där ni får uppleva både sevärdheterna utifrån. Det sista stoppet i Washington är på National Air and Space Museum. Här får ni en längre lunchpaus och kan även besöka museet på egen hand.

Bussen åker därefter till Philadelphia, med Independence National Historical Park som första sevärdheten ni stannar vid. Här besöker ni ett antal viktiga historiska platser där guiden berättar om dem. Efter drygt en timme, går ni på bussen igen för ett besök till de berömda Liberty Bell, Independence Hall och Rockytrapporna. I slutet på eftermiddagen åker bussen tillbaka till New York, och ni anländer till Times Square på kvällen.

Eric tipsar: Under den här dagsresan kommer ni att se väldigt mycket och enligt mig är det helt klart värt att upptäcka mer under en dag utanför New York city. Rundturen är också ett alldeles utmärkt sätt att lära känna både Washington DC och Philadelphia. Det är en väldigt intensiv dag med mycket att se och uppleva, se till att vara förberedd på det.

Praktisk information

Efter köp, får du en kupong (voucher) via e-post som du kan skriva ut och använda som biljett för resan, eller visa upp som mobilbiljett.

  • Avgångsplats: Renaissance New York Times Square Hotel
  • Avgångstid: 05.00 på morgonen
  • Reseplaneringen kan ändras lite grann beroende på (trafik)situationen
  • Den här rundturen ges på engelska och spanska.

Boka en dagsresa till Washington DC och Philadelphia från New York här

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat