Dagstur från New York till Niagarafallen med flyg

Köp dina biljetter nu
New York to Niagara Falls by Plane Day Trip

Under dagsturen från New York till Niagarafallen med flyg behöver du inte oroa dig för något! Turen avgår tidigt på morgonen, du blir upphämtad vid ditt hotell på Manhattan (vid alla hotell som ligger mellan 23rd och 74th street) för att sedan åka vidare till flygplatsen där du tar flyget till Buffalo Upstate New York. Efter en timme landar ni, och du möts av en kunnig guide som tar dig vidare till en bussen till slutdestinationen: Niagarafallen! Du behöver inte oroa dig för någonting, allt är redan fixat! Rundturen är mycket populär och därför oftast fullbokad. För att vara säker på plats, boka dagsturen åtminstone fem dagar i förväg.

Boka dina biljetter till en dagstur till Niagarafallen med flyg från New York

The Maid of the Mist

Innan ni besöker de berömda fallen på närmre håll är det lunch som består av en buffé med panorama utsikt över vattenfallen. Efter avslutad lunch tar du Maid of Mist. Färjan inkl. servicen har funnits sedan 1846 och gör så att du kan uppleva och känna styrkan i vattenfallen, då färjan går rakt in i Horseshoe Falls. Upplev magin av vattenfallen och dimman runt dig.

Niagarafallen med flyg - lunch New York to Niagara Falls by Plane Day Trip Niagara Falls

Maid of the Mist är vanligtvis i drift under de varmare månaderna (maj till oktober). Om du besöker Niagara Fallen under vintern kommer du att ha möjlighet att se fallet på ett helt annat sätt. Turen innebär då att resenärerna få se vattenfallen från en annan vinkel, bakom murarna en hiss som tar dig bakom det massiva vattengardinen i Niagara Fallen. Du kommer att höra ʺåskanʺ av fallen dåna ca 13 våningar ovanför dig. Varje minut faller mer än 160.000 m3 vatten över kanten, vilket gör det till ett naturligt skådespel men också ett extremt kraftfull vattenfall.

Niagarafallen med flyg - inomhus Niagarafallen med flyg - Whirlpool

Horseshoe Falls, Bridal Veil Falls och American Falls

Du kommer att kunna se samtliga vattenfallen både från den amerikanska och kanadensiska sidan. Du kommer också att se Niagara Whirlpool. Passa på att ta många foton och bestäm vilket land som har den bästa utsikten över vattenfallen.

Eric tipsar: Självklart har jag åkt på denna turen själv: alla bilderna från denna sidan är från denna turen. Det är dyrt, men jag tyckte verkligen att det var värt pengarna! Niagarafallen är den största turistattraktionen i Kanada vilket betyder att det kan vara mycket folk. Jag var där i april med bra väder och knappt några människor alls. Ta turen på en måndag, tisdag, onsdag eller torsdag om du har möjlighet, då är det mycket mindre folk än under helgen.

Niagarafallen med flyg - den kanadensiska sidan Niagarafallen på den amerikanska sidan

Praktisk information

  • Avgångsplats: Midtown Manhattan, hotell som ligger mellan 23rd och 74th street
  • Avgångstid: Beroende på flygtider, mellan 04.45 och 09.30

OBS! Alla personer måste ha giltig fotolegitimation för att besöka Kanada. Har du ett svenskt pass? Då behöver du inte ansöka om ett visum. Du behöver inte ansöka om ett eTA eftersom du alltid kommer att landa på den amerikanska sidan av gränsen för att efteråt åka över till den kanadensiska sidan med buss. När du bokar den här resan, behöver du uppge namn som angett i ditt pass, passnummer och sista giltighetsdatum av passet, födelsedag, månad och år samt din adress i New York.

Boka dina biljetter till en dagstur med flyg till Niagarafallen här

Om dagsturen redan är fullbokad på det datum du vill resa, boka den här guidade turen till Niagarafallen istället.

Kanske du även är intresserad av:

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat