Bröllopsfotograf i New York

Bröllopsfotograf i New York

Att ha en bröllopsfotograf i New York är ett måste om ni planerar att gifta er i The Big Apple! Ni vill förstås ha ett fysiskt minne av er speciella dag. Det är emellertid inte lätt att hitta en bröllopsfotograf som har bra priser i New York. De bästa resultaten får man oftast med en professionell fotograf men det kan bli väldigt dyrt. För att hjälpa till, kan jag erbjuda ett toppenbra alternativ! En person som har bott och arbetat i New York i över 25 år och som kan ta er till de mest fotovänliga platserna i city. Här kan hon, för ett förmånligt pris, ta foton av er som nygifta.

Boka bröllopsfotografen i New York här

Bröllopsfotografi i New York

Mirjam ser till att ni får det ni betalar för. Hon är inte en professionell (bröllops)fotograf men jag känner henne personligen och ni betalar endast en bråkdel av det som en professionell fotograf skulle begära. Och ni får ett fint minne från er bröllopsdag. Vill ni gifta er i New York och komma ihåg den speciella dagen på en bra sätt, utan att betala multom? Då rekommenderar absolut att boka Mirjam! Hon kommer att tillsammans med er bestämma vilka platser som passar bäst för att ta era foton. Det kan vara under själva ceremonin eller på en annan passande plats i New York city. Det avslutas med att ni får era foton digitalt och det är inte mycket redigering. Vid behov kan Mirjam även agera som vittne under bröllopsceremonin.

Bröllopsfotograf i New York - Central Park Bröllopsfotograf i New York - Brooklyn

Praktisk information

Du får en bekräftelse av Mirjam inom 48 timmar efter bokning. Tider och plats(er) kommer att bekräftas efter diskuterat tillsammans med henne vad som passar bäst.

  • Längd: 4 timmar
  • Plats: Bestäms mellan kund och fotograf
  • Pris: Ett fast pris på 350 euro (ca 3600 kr) för 4 timmar. Dricks ingår ej i priset. Det är vanligt att ge dricks mellan 18% och 20% av rundturens pris.
  • Fotona tas med hjälp av den senaste modellen av iPhone.
Boka bröllopsfotografen i New York här

Bröllopsfotograf i New York - Brooklyn Bridge Bröllopsfotograf i New York - Gatufoto

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat