Biljetter till Hadestown på Broadway

Biljetter till Hadestown på Broadway

Det är lätt att boka biljetter till Hadestown på Broadway online. Jag rekommenderar att du köper dina teaterbiljetter innan du åker till New York, du sparar tid och pengar. Gå till Walter Kerr Theater för att se den här showen som har fått en Tony Award för Bästa musikal. Du kommer att föras med i den moderna versionen av berättelsen om Orfeus och Eurydike. I den här moderna versionen av den grekiska mytologin, försöker även Hades att lura Eurydike till undervärlden och det är upp till Orfeus att rädda henne från hennes undergång.

Köp dina biljetter till Hadestown här

Orfeus och Eurydike

Den grekiska guden Hermes tar på sig rollen som berättare och tre gudinnor som bestämmer människors öden spelar även olika roller. Hades, underjordens gud, bestämmer över Hadestown, hans egen undervärld och ”underground factory”. Hans hustru Persefone tillbringar sommaren tillsammans med Orfeus och Eurydike men så fort vinter kommer, återvänder hon till Hadestown. När Hades går och letar efter andra som ska jobba i hans underjordiska fabrik, möter han Eurydike. Kommer hon att följa honom till Hadestown? Och vilken roll spelar kärleken mellan Orfeus och Eurydike i den här resan? Den här klassiska berättelsen har förvånansvärt många liknelser med nutiden. Konflikter mellan industrin och naturen, tvivel och säkerhet och rädsla och kärlek är ämnen som vi alla berörs av.

Biljetter till Hadestown på Broadway - Dans Biljetter till Hadestown på Broadway - Ödets tre gudinnor

Hur köper man biljetter till Hadestown?

Det är lätt att köpa biljetter till Hadestown med hjälp av länken här nedan. Jag rekommenderar att du köper biljetterna online innan du reser till New York. Varför? Många av showerna är väldigt populära och är ofta slutsålda. Du sparar även tid och du slipper framför allt stressa för att hitta bra biljetter på plats i New York.

Det är lätt att köpa biljetter:

  • Klicka på länken och välj ett showdatum
  • Fyll i alla uppgifter och betala
  • Kontrollera din mejl för bekräftelse och voucher
  • Byt ut vouchern mot biljetter vid teatern samma dag som föreställningen och visa legitimation med foto

Köp dina biljetter till Hadestown här

Information om showen

  • Minimiålder: Rekommenderas från 8 år och upp. Barn under 4 år är inte tillåtna på teatern.
  • Längd: 2 timmar, 30 minuter
  • Plats: Walter Kerr Theatre, 219 West 48th Street

Köp dina biljetter till Hadestown här

Vill du inte se Hadestown?

Se ett urval av andra Broadwayshower här

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat