Circle Line The Beast i New York (30 minuter)

Köp dina biljetter nu
Circle Line The Beast i New York (30 min)

Circle Line The Beast är för dem som letar efter spänning. Om du är en av dem, då är en tur med den här racerbåten något för dig! Det är högljutt, går fort och är kul. The Beast är en blandning mellan ribbåt, karusell och ett snabbt kryssningsfartyg. Under 30 minuter kommer de skämtsamma kaptenerna ʺMad dogʺ och ʺWild Thingʺ att ta med dig på en resa ut till Frihetsgudinnan. Ni kommer att susa förbi Manhattan West Side (västra sidan av Manhattan). Var inte orolig, även om det går fort kommer du att ha gott om tid att ta ett par foton.

Boka dina biljetter till Beast Speedboat Tour här

Underhållning ombord

Se till att inte bära huvudbonader och håll i dina solglasögon under resan, kaptenen uppskattar inte om du ger honom fingret om du tappar solbrillorna. Under resan kommer kaptenen roa dig med olika skämt och blir inte förvånad om du blir nedsprutad av vatten med en vattenpistol. Om du sitter i aktern på båten kommer du garanterat att bli blöt, klä dig därefter.

Barn välkomnas ombord, av säkerhetsskäl måste barn vara minst 100 cm långa för att få åka med. Det är perfekt att göra båtturen på sommaren när det är varmt ute. Farten, spänningen och de skämtsamma amerikanska guiderna gör båtturen till en rolig upplevelse. Glöm inte att smörja in dig med solskydd, båten är öppen och med havets svalkande bris tänker man inte alltid på hur lätt det är att få för mycket sol.

Eric tipsar:  Den här båtturen påminner om en vild tur i en vattenrutschkana i en nöjespark. Det kan stänka in en del vatten under båtfärden. Ganska uppfriskande faktiskt under en varm sommardag i city!

Circle Line The Beast i New York - Speedbåt Circle Line The Beast i New York - Skyline

Praktisk information

Du kan köpa biljetter för en viss avgångstid eller biljetter med en öppen tid. Efter bokning, får du en kupong. Om du har valt en viss avgångstid, kan du gå ombord på båten direkt med den här kupongen (utskriven eller visa på mobilen).

Om du har köpt biljetter med öppen tid, behöver du först visa din kupong i biljettkassan på plats för att hämta ut biljetter för en avgångstid som passar dig. Jag rekommenderar att du gör detta så tidigt som möjligt på dagen, eller till och med dagen innan, för att vara säker på tillgång av plats.

  • Längd: 30 minuter
  • Avgår ifrån: Pier 83
  • Avgångstider: 
    • 3 juni – 26 september: varje heltimme mellan kl. 11.00 och 18.00, inga båtturer på söndagar och måndagar
    • 27 september – 31 december: inga båtturer
  • Man måste vara minst 40″ (100 cm) lång för att åka med The Beast
  • Inga båtturer vid regn

Boka dina biljetter till Beast Speedboat Tour här

Tips: köp ett New York CityPASS för gratis entré

Båtrutten

Circle Line The Beast i New York - Rutt

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat