Dagsresa till Bear Mountain från New York

Köp dina biljetter nu
Dagsresa till Bear Mountain i New York

En dagsresa till Bear Mountain från New York är perfekt om du vill komma bort från city ett tag för en naturupplevelse under din semester. Indiansommar är ett berömt begrepp i USA: En varm höst då trädens blad färgas guldgula och orange i de stora skogarna. Det är en spektakulär syn om man tycker om höstens intensiva färger. Boka den här resan, luta dig tillbaka och slappna av medan båten tar dig till Big Mountain. Du har ett par timmar på dig att besöka de olika sevärdheterna.

 

Boka din resa till Bear Mountain från New York här

Det historiska Bear Mountain

Den här resan tar dig till Bear Mountain, ett naturreservat i Hudson Highlands i New York State. Bear Mountain ligger ungefär 70 km från Manhattan och det dröjer inte länge innan skyskraporna byts ut mot gröna skogar. I september, oktober och november färgas skogen långsamt till rött, orange och gult.

Hösten i New York State

Upplev hösten i New York State med den här dagsturen. Det tar ungefär 2,5 timmar till slutdestinationen och passerar många olika intressanta sevärdheter som Palisades, Grant’s Tomb, George Washington Bridge och Cloisters. Förutom att njuta av den fina utsikten, kan du också fira Oktoberfest ombord. Beställ något från menyn med Oktoberfest tema och lyssna på äkta tysk schlager medan båten åker vidare upp längs Hudsonfloden till Bear Mountain. Turen tar ca två timmar.

Du går i land och har ungefär tre timmar på dig att upptäcka områdets olika sevärdheter. Besök Trailside Museums och Zoo, Estuarine Reserve och Bird Refuge på Iona Island, Perkins Tower, en karusell och paviljong.  Den här dagsresan är perfekt om du har besökt New York city tidigare och vill se mer av omgivningarna. Efter tre timmar av sightseeing kan du hoppa ombord igen och omgiven av storslagen natur åker båten tillbaka till Manhattan till samma kaj och anländer ca kl. 17.30.

Eric tipsar: En dagsresa till Bear Mountain är en härlig möjlighet att komma ifrån city under en dag. Det var en trevlig tur och man kan gå runt på båten och beställa något att dricka och äta. Eftersom landskapet varierar en del under båtturen blir det inte snabbt tråkigt. Väl framme vid Bear Mountain gick jag till Bear Mountain Inn och åt mat från en all-you-can-eat buffé men du kan förstås vara lite sportigare än så och gå upp till bergstoppen istället.

Dagsresa till Bear Mountain i New York - VattentornDagsresa till Bear Mountain i New York - Höstfärger

Praktisk information

Efter betalning får du en voucher som du kan skriva ut och byta ut mot en båtbiljett, eller visa som mobilbiljett.

Måltider är inte inkluderade i rundturen. Du kan köpa läsk, vin, öl, cocktails, smörgåsar, varmkorv och snacks vid baren ombord.

Den här dagsresan erbjuds endast i september, oktober och november.

  • Avgångsplats: Pier 83, Hudson River Greenway
  • Avgångstid: kl. 09.00
  • Längd: ca 8 timmar (5 timmar båttur fram och tillbaka och 3 timmar i land).
    Du återvänder ca 17.30 till samma avgångsplats.

Boka dina biljetter till en dagsresa till Bear Mountain från New York här

Dagsresa till Bear Mountain i New York - Tågräls

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat