Bästa planeringen inför en New York Rangers match

Bästa planeringen inför en New York Rangers match

Vilken är den bästa planeringen inför en New York Rangers match? Är en ishockeymatch med NY Rangers i Madison Square Garden en av höjdpunkterna under din vistelse i New York? Du kan sluta leta, här hittar du en lista med de bästa tipsen inför en Rangersmatch i Madison Square Garden. Du hittar även tips för aktiviteter och sevärdheter efter matchen. Ska du åka till New York och se en match med New York Rangers? Eller vill du helt enkelt njuta av NHL spelet i Madison Square Garden? Du kommer inte att ångra dig! Stämningen på läktaren är fantastisk och ju närmare slutspel det närmar sig desto bättre stämning blir det bland fansen på läktaren.

Contents

Biljetterna är äkta

Den bästa planeringen inför en New York Rangers match är att köpa biljetter online men se upp, det finns många olika återförsäljare ute på nätet. Priserna kan se bra ut men ofta får man betala extra för olika slags administrativa kostnader eller så vet man inte var biljetterna kommer ifrån.

De biljetter som du kan köpa via min sajt är 100% äkta och kommer från godkända återförsäljare som säljer biljetter från ägare med säsongsbiljetter. Välj alltid e-biljetter för att slippa betala extra i försändelsekostnader. Priset du ser är totalbeloppet, oavsett betalningsmedel, och du får dina biljetter i tid.

Här kan du läsa allt om hur det fungerar samt köpa NY Rangers biljetter

Bästa resvägen till storspelet i Madison Square Garden

När du väl är i New York är det lätt att hitta till Madison Square Garden eftersom det ligger i Midtown Manhattan. Den runda byggnaden ovanpå Pennsylvania Station, vid 7th Avenue (mellan W 32st och W 33rd Street). Det är lätt att komma till arenan eftersom du förmodligen helt enkelt kan promenera dit från ditt hotell. Om du bor lite längre bort, kan du ta tunnelbanelinjerna A, C, och E till Eight Avenue station. Eller ta linje 1, 2, eller 3 till Seventh Avenue och Penn Station. Det finns inga garderober så ta inte med dig stora väskor. Din väska måste passa under stolen.

Bästa planeringen inför en New York Rangers match - Madison Square Garden Bästa planeringen inför en New York Rangers match - Madison Square Garden

Var hittar jag en äkta hockeybutik?

I Madison Square Garden finns det ett antal butiker där du kan köpa kepsar, t-shirts, sweatshirts och lite annat smått och gott som minne av matchen. Det finns ett antal butiker på och utanför Manhattan som säljer NHL kläder. Du hittar en stor NHL butik på 1185 Avenue of the Americas nära Times Square och en annan sportaffär på 867 Broadway vid 18th Street. Tänk på att priset alltid blir lite högre än vad som står på prislappen eftersom man alltid lägger till moms först i kassan.

Bästa hotell för New York Rangers fans

Ja, alltså det beror ju helt på dina personliga val. Om du föredrar att bo så nära Madison Square Garden som möjligt och vill inte betala för mycket kan du boka rum på Hotel New Yorker som ligger alldeles intill arenan. Om du stannar i New York i mer än 3-4 dagar rekommenderar jag att boka ett hotell som erbjuder mer komfort och service än det här hotellet. På 5 minuters gångavstånd hittar du till exempel Holiday Inn Express Madison Square Garden. Hotellet har bra service och rent på rummen. Rummen är fina men små och även om frukosten är helt OK (lite trångt mellan borden och kö till kaffet), rekommenderar jag ändå att inta frukosten på en äkta New York diner eller deli istället. En kul upplevelse är att gå till Ellen’s Stardust Diner där personalen sjunger under beställningen! Ett annat fint och bra hotell i närheten av Madison Square Garden är Courtyard by Marriott vilket kanske passar bättre för en familj med barn.

Efter matchen

Efter matchen i Madison Square Garden kan man, med lite tur, stöta på NHL spelarna på vägen ut och få en autograf. Vem vet, kanske du har tur!

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat