Bagageförvaring i New York

Köp dina biljetter nu
Bagageförvar i New York

Bagageförvaring i New York går att hitta på olika platser på Manhattan. Är du på genomresa och vill göra lite sightseeing utan att behöva släpa på tunga väskor? Eller har du hyrt en lägenhet och behöver checka ut långt innan flyget avgår? Då finns det olika platser i New York där du kan lämna bagaget i ett antal timmar. Det finns inga förvaringsboxar på Grand Central Terminal eller på Port Authority, men det finns alltid alternativ i närheten. För endast $5,90 per dygn går det att lämna bagage på Manhattan eller i en stadsdel nära ön.

Boka bagageförvaring i New York här

Var kan du lämna ditt bagage?

Bounce har ett stort antal förvaringsplatser på Manhattan. De finns även i olika stadsdelar runtom i city och fortsätter att expandera. Du kan till exempel lämna dina väskor nära Penn Station, Grand Central, Times Square eller Wall Street. Det finns även platser för bagageförvaring i New Jersey och Brooklyn. Alla förvaringsplatser är bevakade och dina väskor blir säkert förvarade medan du kan upptäcka allt New York har att erbjuda.

Hur fungerar det?

Det är lätt att använda bagageförvaring i New York. I några enkla steg kan du reservera en plats för dina väskor och får ett bekräftelsemail med all viktig information efteråt. via e-post. Värden kommer att checka in ditt bagage när du är på lagringsplatsen. Hämta ut ditt bagage när det passar dig (obs. att det kan vara olika stängningstider per plats). Visa bekräftelsen för att hämta ut dina väskor. Du betalar endast för de antal dygn bagaget förvarades, helt kontantlöst. Lätt och smidigt, eller hur! Förvaringen kostar endast $5,90 per väska per dygn.

Boka bagageförvaring i New York här

Var kan jag förvara mitt bagage i NYC?

Du kan förvara ditt bagage på olika platser på Manhattan. Läs mer och boka din bagageförvaring här.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat