Eric's New York Find it for free on the App Store
App storeGoogle play
Bagageförvaring i New York

Bagageförvaring i New York

Köp dina biljetter nu
Bagageförvar i New York

Bagageförvaring i New York går att hitta på olika platser på Manhattan. Är du på genomresa och vill göra lite sightseeing utan att behöva släpa på tunga väskor? Eller har du hyrt en lägenhet och behöver checka ut långt innan flyget avgår? Då finns det olika platser i New York där du kan lämna bagaget i ett antal timmar. Det finns inga förvaringsboxar på Grand Central Terminal eller på Port Authority, men det finns alternativ. För endast $1 per timme går det att lämna bagage på Manhattan eller i en stadsdel nära ön.

Boka bagageförvaring i New York här

Var kan du lämna ditt bagage?

Knock Knock New York har ett stort antal förvaringsplatser på Manhattan. De finns även i olika stadsdelar runtom i city och fortsätter att expandera. Du kan till exempel lämna dina väskor nära Penn Station, Wall Street eller i Tribeca. Det finns även platser för bagageförvaring i New Jersey och Williamsburg. Alla förvaringsplatser är bevakade och dina väskor blir säkert förvarade medan du kan upptäcka allt New York har att erbjuda.

Hur fungerar det?

Det är lätt att använda bagageförvaring i New York. På webbsidan kan du leta efter bagageförvaring för ett visst område. Därefter registerar du dig och får en QR-kod via e-post. Med mobilen kan du sedan scanna koden på plats där du får en tie-wrap med en unik kod som du kan använda för att säkerhetsställa ditt bagage. Hämta ut ditt bagage när det passar dig (obs. att det kan vara lika stängningstider!), scanna koden på nytt vid upphämtning och betala priset för antal använda timmar. Lätt och smidigt, eller hur! Förvaringen kostar endast $1 per väska, per timme och det ingår en försäkring i priset. Och, om planerna skulle ändra behöver du inte kontakta dem, du kommer inte att behöva betala för en ”no-show”.

Boka bagageförvaring i New York här

Tillbaka

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat