Åka racerbåt i New York

Köp dina biljetter nu
Åka ribbåt i New York

Att åka racerbåt i New York är en perfekt aktivitet för alla som älskar fart och fläkt! Under 30 minuter åker du över Hudsonfloden i hög fart och kan beundra utsikten över horisonten, Frihetsgudinnan och Brooklynbron. Båten är liten och en härlig kombination mellan snabbhet och spänning med sightseeing, helt klart en annorlunda båttur jämfört med mycket annat i New York.

Boka en tur med racerbåt i New York här

Åka racerbåt vid Manhattan

Den här racerbåten åker från Downtown Manhattan – en annorlunda kajplats än de flesta sightseeingbåtar.  Båten som används för den här turen är helt klart en av de snabbaste i New York. Sätena är bekväma och du sitter säkert i båten. Ni åker i en hög fart mot Frihetsgudinnan där skepparen åker lugnare så att du kan ta några foton av statyn. Båten fortsätter sedan mot Lower Manhattan och Brooklyn och Brooklynbron, ni kommer att se bron på nära håll. Härefter vänder båten och ni åker tillbaka. När det gäller klädsel, så blir man inte särskilt blöt. Du kommer att gå i land med torra kläder.

Eric tipsar: Jag har testat många olika båtturer i New York men blev glatt överraskad av den här turen. Först och främst, för er som undrar, det är inte läskigt. Och eftersom båten är relativt liten så känns båtturen inte som en turistattraktion men mer som en lokal kul grej. Dessutom har den här båten tillstånd att åka runt till olika platser vilket de större båtarna inte har, man åker närmare Manhattans skyline och är nära vattnet. Personligen upplevde jag det som en riktigt kul båttur och rekommenderar den till dig som letar efter en lite annorlunda sightseeingbåttur.

Åka ribbåt i New York - Utsikt från båten Åka ribbåt i New York - RIB båt

Praktisk information

Efter du har köpt biljetter, får du en voucher som du antingen kan skriva ut eller visa upp som mobilbiljett.

  • Längd: 30 minuter
  • Avgångsplats: North Cove Marina
  • Avgångstider: Dagligen

Boka en tur med racerbåt i New York här

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat