Abercrombie and Fitch butiker i New York

Abercrombie and Fitch i New York

Abercrombie och Fitch (eller A & F) är en av de butiker/kedjor i New York som är mycket populära runt om i världen. På Manhattan finns det två butiker, bland annat en flaggskeppsbutik. Viktigt att veta när du besöker en av deras affärer är att det spelas mycket hög musik (ungefär som på en nattklubb) och du kommer att välkomnas i dörren av tjejer iklädda bikinis och killar med bar överkropp.

Kanadensiskt märke i New York

Detta kanadensiska varumärke är väldigt populärt bland unga människor. Abercrombie & Fitch har även en annan klädkollektion som heter Hollister, så det här är ett väldigt bra ställe för att shoppa i New York. Precis bredvid den stora butiken på Fifth Avenue finns det en Hollister-butik där ett brett urval av märket säljs. Den andra butiken ligger vid hörnet av Houston Street och Broadway.

Adresserna till Abercrombie & Fitch är:

  • Midtown: 720 Fifth Avenue (Flaggskeppsbutik)
  • Downtown: 199 Water Street
Eric tipsar: De flesta turister går till butiken på Fifth Avenue. Det är inte ovanligt att köa 30-40 minuter för att komma in i butiken (se bild nedan)! Det är mest folk på lördagar och söndagar. Gå antingen tidigt på dagen eller senare på eftermiddagen. Eller gå till den andra Abercrombie och Fitch butiken, oftast är det inga köer i den. Abercrombie och Fitch butiker är svåra att känna igen från utsidan, på grund av sitt lågmälda yttre. Lycka till!

Abercrombie and Fitch i New York City Abercrombie and Fitch

Var det här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat