Paper Factory Hotel i New York

Paper Factory Hotel i New York

Paper Factory Hotel i New York ligger i Long Island City. Även om hotellet inte ligger på Manhattan, kan jag nämna tre anledningar till att det är värt att boka ett rum här. För det första, priset per rum är relativt lågt jämfört med hotellen på Manhattan. För det andra, Long Island City är ett område som blir mer och mer populärt. Och för det tredje, det tar endast 15 minuter att åka till Manhattan, det är två minuters promenad till tunnelbanestationen och sedan är det endast tre stationer till Manhattan med linjerna M eller R. Eftersom det är så pass bra tunnelbaneförbindelse går det faktiskt snabbare att ta sig från den här före detta pappersfabriken, nu ombyggt till hotell, till city än från Upper East Side eller Upper West Side!

Stämning

Det är en skön New York-stämning i de stora rummen hos Paper Factory med sina tegelstensväggar, stora industriella fönster och Kilim mattor på betong-och trägolv. Inredningen är industriell men samtidigt mysig, den går att jämföras med de kända Ace hotellen. Efter renoveringen lämnade man kvar en del av de gamla maskinerna som nu går att hitta här och där på varje våning i hotellet. Konceptet bygger på att man behåller och påminns om byggnadens ursprung som pappersfabrik.

Paper Factory Hotel i NYC - Soffor Paper Factory Hotel i NYC - Fika

Faciliteter och service

Paper Factory Hotel i New York har 122 rum som alla har platt-TV med HD. En kontinental frukost ingår i bokningen samt snabbt och bra WiFi. I lobbyn hittar du ett litet fik där det serveras gott och prisvärt kaffe. Jag betalade endast två dollar för en stor latte. Ett annat plus för dem med en begränsad budget: det finns ett gemensamt kök där du kan laga din egen mat. I hotellet hittar du även en liten restaurang och bar. Inom en snar framtid ska det även läggas till ett spa! Utöver allt detta: hotellpersonalen är väldigt trevlig och serviceminded. Jag har varit här personligen och personalen är verkligen tillmötesgående och gästvänliga.

Boka ditt hotellrum hos Paper Factory Hotels.com här

Boka ditt hotellrum hos Paper Factory Booking.com här

Eric tipsar: Varannan söndag varje månad organiserar Paper Factory olika OpenCanvas event. OpenCanvas bjuder in artister från olika håll för att samarbeta i ett projekt. Som bonus: som hotellgäst kan du också delta i de olika evenemangen!

Paper Factory Hotel i NYC - Byggnad Paper Factory Hotel i NYC - Lounge

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat