Collective Paper Factory Hotel i New York

Paper Factory Hotel i New York

Collective Paper Factory Hotel i New York ligger i Long Island City. Även om hotellet inte ligger på Manhattan, kan jag nämna tre anledningar till att det är värt att boka ett rum här. För det första, priset per rum är relativt lågt jämfört med hotellen på Manhattan. För det andra, Long Island City är ett område som blir mer och mer populärt. Och för det tredje, det tar endast 15 minuter att åka till Manhattan, det är två minuters promenad till tunnelbanestationen och sedan är det endast tre stationer till Manhattan med linjerna M eller R. Eftersom det är så pass bra tunnelbaneförbindelse går det faktiskt snabbare att ta sig från den här före detta pappersfabriken, nu ombyggt till hotell, till city än från Upper East Side eller Upper West Side!

Collective Paper Factory Hotel är permanent stängt. För andra hotell i New York, se här.

Contents

Stämning

Det är en skön New York-stämning i de stora rummen hos Collective Paper Factory med sina tegelstensväggar, stora industriella fönster och Kilim mattor på betong-och trägolv. Inredningen är industriell men samtidigt mysig, den går att jämföras med de kända Ace hotellen. Efter renoveringen lämnade man kvar en del av de gamla maskinerna som nu går att hitta här och där på varje våning i hotellet. Konceptet bygger på att man behåller och påminns om byggnadens ursprung som pappersfabrik.

Paper Factory Hotel i NYC - Soffor Paper Factory Hotel i NYC - Fika

Faciliteter och service

Collective Paper Factory Hotel i New York har 125 rum, alla utrustade med platt-TV med HD-teknik. WiFi är snabbt och ganska pålitligt. I lobbyn finns en kaffebar som serverar gott kaffe till ett rimligt pris. Och om det inte är nog finns det ett gemensamt spelrum, arbetsytor och ett 24-timmars fitnesscenter. Till råga på allt detta: Personalen på detta hotell är supervänlig. Jag har själv upplevt det och de är verkligen trevliga och hjälpsamma.

Boka ditt hotellrum hos Paper Factory Hotels.com här

Boka ditt hotellrum hos Paper Factory Booking.com här

Eric tipsar: “Collective Paper Factory organiserar och är värd för olika kurser, workshops och evenemang, från livemusik till konstnärliga samarbeten. Som gäst på hotellet kan du också delta i dessa projekt!”

Paper Factory Hotel i NYC - Byggnad Paper Factory Hotel i NYC - Lounge

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat