Electric Bike Tour i New York

Köp dina biljetter nu
Electric Bike Tour i New York

Med en Electric Bike Tour i New York upptäcker du Manhattan med el-cykel. Under en halv dag, ser du många höjdpunkter av Central park, Midtown Manhattan och Upper West Side, utan ens bli trött av allt cykeltrampande!

Boka Electric Bike Tour i New York här

Cykla på elcykel längs Times Square

Det är lätt att hitta avgångsplatsen för rundturen med tunnelbanan. Här står elcyklarna redo för att användas. Cyklarna är inställda så att du lätt kan cykla under 4 timmar. Innan ni ger er av, finns det tillräckligt med tid att vänja sig vid cykeln. Sedan cyklar ni tillsammans med guiden för turen till Central Park. Parken har en del höjdskillnader vilket gör att det är extra bekvämt med att sitta på en elcykel! Efter guiden har visat höjdpunkterna i parken, fortsätter ni mot Manhattans gator. Du passerar, bland annat, Rockefeller Center, St. Patrick’s Cathedral och Grand Central Terminal. För att inte nämna Times Square och Broadway, förstås! Rundturen avslutas med en cykeltur på en av USA:s mest använda cykelbanor: Hudson River Greenway, hela vägen till City Hall, nära Brooklyn Bridge.

Praktisk information

  • Ålder: 16 ålder och äldre
  • Avgångsplats: Midtown, några kvarter från Central Park
  • Avgångstid: kl. 11.00
  • Längd: 3,5 – 4 timmar

Boka Electric Bike Tour i New York här

Electric Bike Tour i Central Park och på Waterfront Greenway

Om du hellre cyklar längs med vattnet istället för på Manhattans hektiska gator, kan du boka den här cykelturen. Du åker då längs olika höjdpunkter i Central Park och fortsätter genom Upper West Side, til Hudson River Greenway. Den här guidade cykelturen fortsätter därefter på Waterfront Greenway som är bilfri, och här kan du beundra Hudsonfloden på ena sidan och Manhattans skyline på den andra sidan. Du cyklar sedan tillbaka till Downtown Manhattan nära Brooklyn Bridge och City Hall där rundturen avslutas.

Praktisk information

  • Ålder: 16 år och upp
  • Avgångsplats: Midtown, några kvarter från Central Park
  • Avgångstid: kl. 11.00
  • Längd: 3.5 – 4 timmar

Boka Electric Bike Tour i Central Park och Waterfront Greenway här

Electric Bike Tour i New York - Central Park Electric Bike Tour i New York - el-cyklar

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat