Yotel Hotel i New York

Yotel Hotel i New York

Yotel Hotel vid Times Square i New York är ett modernt och innovativt hotell som erbjuder komfort, lyx och bra service till ett väldigt bra pris, vilket också är hotellets filosofi. Yotel har ett bra och lugnt läge mitt i det stressiga Manhattan. Personalen är väldigt gästvänliga och hjälper gärna till med alla dina frågor.

Black Friday-erbjudanden: Boka senast den 1 december 2022 och spara minst 30 % på vistelser under hela 2023.

Enkelt och gästvänligt

Yotel ligger i en enkel byggnad utan överflödig lyx och känd design. Allt handlar om bemötande av gästerna och att det är trivsamt. Som exempel: du kan checka in och ut via en automat på hotellet. Det är inte bara praktiskt (något som tillhör deras filosofi) men ger personalen mer tid och möjlighet att hjälpa sina gäster på bästa möjliga sätt.

Yotel Hotel i New York - Säng Yotel Hotel i New York - Badrum

Små men bekväma rum

Rummen i Yotel Hotel är inte stora men de har möblerats på bästa tänkbara sätt: allt är väldigt precis indelat och som gäst finns det tillräckligt med skåp och låder att lägga sina saker i. Det finns även lådor under sängen! Dessutom har alla rum en tyst luftkonditionering och det är lätt att finna lugn vilket kan vara skönt efter en heldag i New York. Det finns inga minibarer i rummen och hotellet erbjuder ingen rumsservice. Det är ett medvetet val av hotellet för att hålla priserna låga.

Yotel Hotel i New York - Takbar Yotel Hotel i New York - Lounge

Faciliteter

För att kompensera att de inte erbjuder någon rumsservice finns det små kök vid varje våning där du kan ta en kopp kaffe eller te samt dricka filtrerat vatten med is. De är tillgängliga dygnet runt. På fjärde våningen kan du ta det lugnt och äta något: det finns hela fyra barer, restaurang ”DohYo” och New Yorks största hotellterrass!

Plats och tillgänglighet

Yotel Hotel ligger i hjärtat av New York: på Times Square. Hotellet är därför väldigt lätt att nå med allmänna färdmedel och det finns många tunnelbanestationer i närheten. För prisvärt boende med utmärkt kundservice, boka då ditt boende på Yotel Hotel i New York!

Boka ditt rum på Yotel Hotel i New York här

Yotel Hotel i New York - Check-In Yotel Hotel i New York - Muffins

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat