Wyndham Garden Chinatown Hotel i New York

Wyndham Garden Chinatown Hotel i New York

Wyndham Garden Chinatown Hotel i New York är ett lyxigt hotell med perfekt läge. Om du vill njuta av i New York i rätt stil, välj då det här hotellet. Rummen är bra men du kan också koppla av en stund i lobbybaren, läsa en av de gratis dagstidningarna eller ta ett träningspass i gymmet. Hotellet är helt enkelt värt sitt pris.

Black Friday-erbjudanden: Boka senast den 1 december 2022 och spara minst 30 % på vistelser under hela 2023.

Modernt hotell

Wyndham Garden Chinatown är ett ett modernt hotell med vackert inredda rum. De är dessutom bra ljudisolerade: du hör knappt trafiken utanför. Sängarna är otroligt sköna och rummen har ergonomiska stolar, kaffebryggare och vattenkokare och alarmklockor med mp3 funktion. Badrummen har en bra design och det finns många olika toalettartiklar att välja mellan. Hotellpersonalen är väldigt vänlig och hjälpsam och kan svara på alla dina frågor.

Du kan använda gratis WiFi vilket passar framför allt affärsresenärer. I hotellet kan du äta en kontinental frukost som består utav olika slags gröt, rostat bröd och marmelad, kaffe, färsk juice och frukt. Men välj inte hotellet på grund av dess frukost! Välj det framför allt på grund av läget i Chinatown.

Läge

Upplev stadspulsen i stadsdelen Chinatown och medan du ändå befinner dig i närheten, missa inte att upptäcka även SoHo och Little Italy som ligger inom promenadavstånd! När du går omkring här förstår du varför man kallar New York en ”melting pot” (smältdegel på svenska).

Hotellet ligger på 93 Bowery mellan Grand St. och Canal St. tunnelbanestationer. Här kan du ta tunnelbanelinjer B/D och åka upp till Midtown på mindre än 10 minuter. Det går även att åka ned till Brooklyn och Coney Island via samma tunnelbanelinjer.

Obs: Du kommer att få en kupong för frukosten som du visar upp i matsalen på nedre plan. Kupongerna går inte att använda för rumsservice. Även om frukosten är inkluderad i priset förväntar man sig att du ger dricks. Lämna ca 2 dollar per dag i dricks. Det är också vanligt att man lämnar ca 1 dollar per väska om du lämnar kvar den under den sista dagen.

Boka ditt rum på Wyndham Garden Chinatown hos Hotels.com

Boka ditt rum på Wyndham Garden Chinatown hos Booking.com

Eric tipsar: Be om ett rum med en utsikt över Manhattan! På så vis får du inte endast lyxen på hotellet men kan även njuta av en magnifik utsikt över city.

Wyndham Garden Chinatown Hotel i New York - Byggnad Wyndham Garden Chinatown Hotel i New York - Badrum

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat