Topp 10 attraktioner i New York

En topp 10-lista för New York är bra att ha till hands när man planerar sin cityresa. Det finns så mycket att göra, och tiden flyger fram! För att hjälpa dig att planera så hittar du min topp 10-lista med attraktioner i New York här nedan. Se även mina videoklipp för alla tips inför en New York-resa. I mina resplaner får du hjälp med att lägga upp dagarna på bästa sätt. Och i eventkalendern som uppdateras dagligen hittar du alla event som pågår under din vistelse.

 1. Topp 10 i New York - RabattkortRabattkort för New York

  Nummer 1 är inte en viss sevärdhet men det står ändå högst upp på min lista för New York: Ett rabattkort! Det finns flera att välja mellan, två av dem är Explorer Pass och New York Pass. Båda rabattkorten är lätta att använda och man kan spara både mycket tid och pengar. Men vilket av dem ska du välja?

  Upptäck alla olika rabattkort för New York

 2. Topp 10 i New York - HelikopterHelikoptertur över Manhattan

  Om du vill ha ett minne för livet och se Manhattan från ovan, ska du boka en helikoptertur! För ca 1494 kr har du möjlighet att flyga över The Big Apple i ungefär 12-15 minuter samt se alla stadens höjdpunkter från ett annorlunda perspektiv.

  Läs mer om olika helikopterturer i New York här

 3. Top 10 i New York - SummitSUMMIT Observatory Deck

  Självklart är en Topp 10-lista för New York inte fullständig utan en suverän utsiktsplats! Utöver en fantastisk utsikt över Manhattan, erbjuder Summit One Vanderbilt en alldeles speciell audiovisuell upplevelse.

  Boka biljetter till SUMMIT Observatory Deck här 

 4. Topp 10 New York - New York RangersSe en New York Rangers match (ishockey)

  New York är en stad med massor av sportmatcher. Om du vill gå och se en spännande match rekommenderar jag att du går och ser en New York Rangers match. Det är viktigt att du får bra sittplatser men de behöver inte vara dyra.

  Upptäck hur du hittar toppenbiljetter till bra priser

 5. Topp 10 i New York - Hop on Hop off bussHop on Hop off busstur

  Bästa sättet att lära känna staden om du är i New York för första gången är att ta en Hop on Hop off buss rundtur. Jag rekommenderar att göra det första dagen (eller andra) på din resa. På det viset har du möjlighet att se så gott som allt!

  Köp biljetter till en Hop on Hop off busstur

 6. Topp 10 i New York - Circle LineCircle Line: Best of NYC Cruise (2,5 timmar)

  Ett avslappnat sätt att uppleva Manhattan är att ta en båttur. Det finns olika båtturer att välja mellan men den mest prisvärda båtturen är den 2,5 timmar långa ”Full Manhattan Island Boat Tour”.

  Klicka här för mer information och biljetter

 7. Topp 10 i New York - BroadwayBroadwaymusikal

  Att se en Broadwaymusikal kommer att vara en höjdpunkt under din vistelse. Alla showerna som visas i teatrarna vid Times Square är i världsklass. Det går alltid att hitta en show som passar alla smaker. Gå och se en klassiker som till exempel Lion King eller välj en av de nya showerna!

  Välj din favoritmusikal här och boka biljetter

 8. Topp 10 i New York - 9/11 Museum9/11 Museum

  9/11 Museum är till minnet av attackerna den 11 september 2001 och är en hyllning till alla offer, överlevare och räddningsarbetare. Det är ett imponerande museum, trots det sorgliga ämnet, som man inte ska missa att besöka i New York.

  Köp 9/11 Museum biljetter här

 9. Topp 10 attraktioner i New York - WoodburyOutletshopping i Woodbury

  Shoppa loss ordentligt i en av New Yorks bästa outlets. Boka din sittplats på bussen och njut av en avkopplande tur ut till shoppingparadiset där du hittar outletbutiker från nästan alla stora designmärken.

  Köp dina biljetter för bussen till Woodbury Common

 10. Topp 10 i New York - Guidade rundturerGuidade rundturer i New York

  Få en perfekt vistelse genom att lägga till en eller fler guidade rundturer i din planering för att lära känna city bättre. Lokala New York-bor berättar allt om en viss del av staden, från var du hittar de bästa pizzorna till fantastisk gospelmusik och från berömda filminspelningsplatser till de coolaste takbarerna.

  Se alla guidade rundturer i New York här 

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat