Stranger Things: The Experience i New York biljetter

Stranger Things The Exhibition i New York biljetter

Du kan köpa dina Stranger Things: The Experience-biljetter i New York här. The Stranger Things Experience är en interaktiv upplevelse som låter dig dyka in i den sensationella Netflix-seriens värld. Delta i en undersökning i Hawkins Lab och utforska Byers vardagsrum, Scoops Ahoy och mycket mer!

Tyvärr har Stranger Things: The Experience i New York stängt. Se eventkalendern vad som pågår under din vistelse.

Stranger Things: The Experience i New York

Saker och ting börjar bli konstiga igen i Hawkins och Hawkins Lab bjuder in dig att delta i en ny utredning. Under den här interaktiva resan kommer du att stå ansikte mot ansikte med ”märkliga” överraskningar. Har du vad som krävs för att överleva en resa till uppifrån och ner? Lös mysteriet tillsammans med hjälp av Stranger Things-karaktärer.

​​På Stranger Things The Experience NYC är det också möjligt att utforska kända platser från serien. Ta en bit mat på Scoops Ahoy, spela ett videospel i Palace Arcade eller besök Family Video. Du kan också bli fotograferad i Byers vardagsrum eller om du föredrar det, med en Demogorgon. Det finns också olika föremål och kostymer från serien på utställningen. Du kan avsluta ditt besök med att ta en titt i souvenirbutiken.

Stranger Things The Exhibition i New York biljetter - Byggnad Stranger Things The Exhibition i New York biljetter - Netflix

Praktisk information

Stranger Things Experience NYC ligger i Brooklyn och är tillgänglig med tunnelbana. Ta linje B, Q eller R till DeKalb Street eller linje F till York Street. Från tunnelbanestationen är det 20 minuters promenad till platsen. Se till att komma 15 minuter före din reserverade tid.

  • Adress: Duggal Greenhouse, 63 Flushing Avenue i Brooklyn
  • Längd: 1 timme
  • Åldersgräns: Stranger Things: The Experience rekommenderas från 13 år och upp. Alla omyndiga besökare måste vara i sällskap av en förälder eller en vuxen. Barn under 5 år får inte komma in

Stranger Things The Exhibition i New York biljetter - Interactive

Var kan jag köpa biljetter till Stranger Things: The Experience i New York?

Köp dina biljetter till Stranger Things: The Experience i New York online. Läs mer här.

Hur kommer man till Stranger Things: The Experience i New York?

Det bästa sättet att komma till Stranger Things: The Experience i New York är att ta tunnelbanan. Läs mer här.
Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat