Samsung Store i New York

Samsung Store i New York

Samsung Store i New York, även kallad Samsung 837, hittar du i Meatpacking District. Besök butiken om du är en fan av den senaste digitala tekniken och tillbehör. Samsung 837 är inte bara en affär: det är även en pionjär inom teknik och innovation. Det finns tre våningar med ett podium, ett konstgalleri, en skärm som sträcker sig över alla tre våningarna, en multimedia studio och ett kafé. Allting i butiken har en smart och innovativ lösning. Och det finns, så klart, experter på plats som kan hjälpa dig med alla dina frågor angående dina Samsung produkter.

En interaktiv butik

Butiken finns i en stilren och modern byggnad och de organiserar även screenings och live stream events som Oscarsgalan, sportmatcher och konserter. Du kan även ta en tur i den virtuella berg-och-dalbanan med ett VR headset, se din egen selfie på den enorma skärmen eller ta en titt på alla dina Insta-foton i en specialbyggd spegeltunnel.

Samsung Store i New York - fasad Samsung Store i New York - design

Eric tipsar: Även om jag inte är en stor fan av Samsung produkter är butiken värd ett besök. Den skiljer sig från alla andra butiker och är ett kul ställe att besöka under en upptäcksfärd i Meatpacking District. Om du planerar att ta en promenad i High Line Park, gå till Samsung 837 för ett kortare toalettbesök, köp något litet att äta och för att kolla din mejl förstås.

Samsung Store i New York - butiken

Var det här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat