Row NYC Hotel i New York

hotel row nyc in new york

Row NYC Hotel i New York är ett modernt och fräscht hotell som har en lyxig utstrålning och bra priser. Det enorma hotellet ligger väldigt centralt nära Times Square.

Row NYC är stängd för tillfället. För andra hotell i New York, se här.

Contents

Faciliteter

Det finns väldigt snabbt WiFi i hela hotellet och det är lätt uppdatera dem där hemma. Du kan till exempel skicka ett foto med utsikten från 8th Avenue som du såg från iMac internet lounge. Eller berätta om hur mycket du svettades i Fitness Center som har öppet 24/7. Se även till att komma ut lite då och då även om det finns en mataffär, Iconic M, i byggnaden och en kväll i hotellbaren. District M kan mycket väl jämföras med en utekväll i city. De serverar pizza a’ la Napoli, olika ostar och annat tilltugg. För att inte nämna deras utsökta cocktails och livemusik.

Rummen

Hotel Row NYC har 1331 rum och alla rum har en stor LCD TV, ett skrivbord med en skön stol, dubbla persienner som du kan justera allt efter behov, en bra duschkran med olika inställningar, en stor spegel och strykbräda.

Row NYC Hotel - DistrictM Row NYC Hotel - Sovrum

Ögongodis

När du går ned för hallen i det här 28 våningar höga hotell tas du med på en visuell rundtur genom New Yorks olika stadsdelar. När du kommer in i rummet, ser du en enkel, ren och samtidigt mysig inredning. Basfärgerna är vitt och grått i alla rummen och de kombineras med tunnelbanans färger. Temat är Times Square och du ser texter som ”Open 24 hrs” eller ”Lights Out Please”. Även persiennerna har texter som ”good night”.

Läge och hur man hittar hit

Hotel Row NYC ligger endast 30-minuter med taxi från La Guardia flygplats, och ca 45-60 minuter från JFK och Newark flygplats. Men den största fördelen med det här hotellet är att det ligger nära Times Square och Broadwayteatrarna. Efter en härlig kväll ute på en teater är du snabbt hemma. Ska du gå upp tidigt på morgonen? Det är en härlig upplevelse att vakna nära Times Square! Efteråt kan du gå till den andra sidan av hotellet och äta en äkta och prisvärd New York frukost i en av de många diners och deli’s. Och för er som, precis som jag, älskar hamburgare: det finns en Shake Schack mittemot hotellet. Efter att ha fyllt magen med en saftig hamburgare kan du ta en Hop on Hop off buss som stannar precis framför hotellets entré.

Row NYC Hotel - Lounge Row NYC Hotel - Shake Shack

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat