Biljetter till Radio City Christmas Spectacular i New York

Köp dina biljetter nu
Biljetter till Radio City Christmas Spectacular

Radio City Christmas Spectacular är en magisk julshow för hela familjen. Showen hade premiär första gången 1933 och har blivit en riktig New York jultradition och är verkligen helt magisk! Spara pengar och köp biljetter till Radio City Christmas Spectacular innan du reser till New York. Det är säkert och enkelt att köpa teaterbiljetter online och du sparar tid och pengar!

Köp dina biljetter till Radio City Christmas Spectacular här

Jultider hos Radio City Music Hall

Föreställningen hålls i Radio City Music Hall. Tiden innan jul är magisk i New York. Hela staden är utsmyckad, gator och affärer är dekorerade och skridskobanorna är fulla med folk. Radio City Music Hall är en enorm inomhusteater i New York, en teater väldigt olik många andra. Väl inne, kommer du förundras över teaterns klassiska skönhet och som är ett av New York landmärken. Huvudscenen (ca 20m x 44m) anses av tekniska experter att vara en perfekt utrustad scen, och den skimrande guldridån är den största i världen.

Biljetter till Radio City Christmas Spectacular - Jultomten Biljetter till Radio City Christmas Spectacular - Sightseeing

The Rockettes

Under showen kommer du att färdas till en magisk värld i julens tecken, full av klassiska julhistorier, häpnadsväckande dansuppträdande utförda av Rockettes (namnet på dansarna) och självklart The Parade of the Wooden Soldiers. Under numret är dansarna utklädda till tennsoldater och faller som dominos, ett klassiskt och oförglömligt uppträdande!

Självklart har jultomten en central roll i showen. Han berättar historien om den magiska showen och ser till att alla i publiken får den efterlängtade julstämningen. Efter showen kan barnen träffa jultomten i lobbyn.

Köp dina biljetter till Radio City Christmas Spectacular här

Biljetter till Radio City Christmas Spectacular - Rockettes Biljetter till Radio City Christmas Spectacular - Leksakssoldater

Eric tipsar: “Radio City Christmas Spectacular är en underbar julshow och ger en verkligen den rätta julstämningen. Showen är lämplig för både ung och gammal. The Radio City Christmas Spectacular skiljer sig lite från år till år. Även om du har sett showen en gång tidigare är det värt ett se den igen!”

Hur köper man Radio City Christmas Spectacular biljetter?

Det är enkelt att köpa biljetter till Radio City Christmas Spectacular i New York i översikten nedan. Jag rekommenderar att du köper biljetter till Radio City Christmas Spectacular online innan din resa till New York. Detta sparar tid och viktigast av allt, du behöver inte stressa med att hitta biljetter när du är i New York.

Det är enkelt att köpa en biljett:
  • Klicka på länken och välj det datum du vill åka.
  • Fyll i dina uppgifter och betala
  • Kontrollera ditt e-postmeddelande för att få en bekräftelse.

Information om showen

  • Alla barn under två år och som sitter i knät hos sin förälder, barnet behöver ingen biljett
  • Längd: 1 timme och 30 minuter (ingen paus)
  • Plats: Radio City Music Hall (1260 Avenue of the Americas)
  • Tillgänglighet:
  • Radio City Christmas Spectacular visas under november fram till början av januari

Köp dina biljetter till Radio City Christmas Spectacular här

Se en lista över datum nedan och boka direkt!

Kanske du är även intresserad av:

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat