Pod Hotel 51 i New York

Pod Hotel 51 i New York

Pod Hotel 51 i New York är ett stilrent och prisvärt hotell med bra läge på Manhattan. Hotellet är perfekt för ensamresenärer, unga par eller vänner som reser i grupp och som letar efter ett prisvärt och coolt ställe att bo på. Deras slogan ”sleep tight, stay happy” säger allt om hotellets filosofi: Pod Hotel 51 har intressanta detaljer, intelligent design och prisvärda val.

Black Friday-erbjudanden: Boka senast den 1 december 2022 och spara minst 30 % på vistelser under hela 2023.

Rummen hos Pod Hotel 51

De ljusa rummen hos Pod Hotel 51 har allt som behövs och lite till. Det finns sex olika rumstyper beroende på dina önskemål och de flesta har eget badrum. Det stämmer att rummen är små men designen är bra och det känns inte för trångt. Lamporna kan dimmas och du bestämmer själv över airco och temperaturen i rummet. Alla rum har en egen platt-tv, det finns en iPod dock och eftersom det finns gratis WiFi överallt kan du uppdatera världen om dina äventyr, oavsett storleken på filerna.

Pod Hotel 51 i New York- Queen Pod Pod Hotel 51 i New York - Single Pod

Faciliteter i Pod Hotel 51

Pod Hotel 51 är även gemensamma utrymmen vilket kompenserar storleken på rymmen. Du kan äta frukost i POD kaféet innan du beger dig ut eller äta något litet i trädgården efter en lång dag av olika sightseeing aktiviteter. Och det finns inget bättre ställe än takterrassen där du kan äta och dricka något medan du njuter av den fantastiska utsikten över city. Den är endast öppen under högsäsong men om du känner för att koppla av i sällskap med andra kan du gå till [email protected] där de serverar nordamerikansk mat och drycker (med och utan alkohol).

Pod Hotel 51 i New York - Takbar Pod Hotel 51 i New York - Kaféet

Plats och tillgänglighet

En av de bästa sakerna med Pod Hotel 51 är läget. Det ligger i Midtown East, endast 20 minuter promenadväg från Times Square och teatrarna på Broadway. Det tar ca 15 min. att gå till Grand Central Terminal och du hittar tunnelbanelinjerna E, M och 6 alldeles intill hotellet. Bakom hotellet finns det många affärer och trevliga restauranger.

Eric tipsar: Det här hotellet passar framför allt ensamresenärer. Det är lätt att träffa och lära känna nya personer här, personalen hjälper gärna till och rummen är prisvärda. Om det redan är fullbokat, pröva Pod Hotel 39 istället.

Boka ett rum i Pod Hotel 51 här hos Hotels.com

Boka ett rum i Pod Hotel 51 här hos Booking.com

Pod Hotel 51 i New York - Full Pod Pod Hotel 51 i New York - Bunk Pod

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat