New Yorks nattliv i Uptown eller Downtown

Nattlivet i Uptown och Downtown New York

New Yorks nattliv i Uptown eller Downtown har ett stort utbud som garanterar dig en fantastisk utekväll. Somliga vill kanske chilla en stund i en lounge efter en middag medan andra föredrar att dansa hela natten på en klubb. Det finns något som passar alla men var ska du gå? Här nedan hittar du min lista på ett antal bra lounger och barer.

Uptown

Ascent Lounge

Det finns en vacker lounge men inget dansgolv. Loungen på fjärde våningen i Time Warner Center har en väldigt exklusiv utstrålning. Bekväma soffor vid en bar med en härlig stämning. Många romantiska hörnor. Vid fönstren har du en fantastisk utsikt över Central Park. En öl kostar ca 8 dollar och en cocktail 16 dollar.

Ascent Lounge

Stone Rose i New York Stone Rose i New York - utsikt

Empire Hotel

Klubben ligger på taket. Gå genom lobbyn via Empire Hotel och ta hissen till högsta våningen. Där hittar du en fin uteplats där du kan slappna av ett tag eller dansa eller chilla lite på sofforna.

Klädkod: kavaj (business casual)

Empire Hotel takbaren

Lower East Side

Spitzer’s Corner

Bar/restaurang med 40 öl på fat! Trevligt ställe för en kall öl eller för en måltid vid det långa bordet.

Happy Hour på helgerna till kl. 19:00 och till dess kostar 3 dollar per glas.

Klädkod: ingen

Spitzer’s Corner webbsida

Downtown

Pegu Club

Det här är en äkta cocktail bar – en av de bästa i New York. Det ligger lite högre upp, på andra våningen, och det kan vara lite krångligt att hitta rätt. Det finns många olika cocktails i en asiatisk inredning. Väldigt populär bland dem mellan 25-35 år. Cocktails kostar ca $13 per styck.

Klädkod: kavaj (neat)

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat