New Yorks nattliv i Uptown eller Downtown

New Yorks nattliv i Uptown eller Downtown

New Yorks nattliv i Uptown eller Downtown har ett stort utbud som garanterar dig en fantastisk utekväll. Somliga vill kanske chilla en stund i en lounge efter en middag medan andra föredrar att dansa hela natten på en klubb. Det finns något som passar alla men var ska du gå? Här nedan hittar du min lista på ett antal bra lounger och barer.

Contents

Uptown

Ascent Lounge

Ascent Lounge är en vacker lounge men det är inget dansställe. Loungen på fjärde våningen i Time Warner Center har en väldigt exklusiv utstrålning. Det finns otroligt bekväma soffor i en loungebar med en härlig stämning. Det finns gott om romantiska platser för par som vill fira något speciellt i New York city. Vid fönstren har du en fantastisk utsikt över Central Park. En öl kostar ca $8 och priset för en cocktail börjar vid $16.

Empire Rooftop

Empire Rooftop är takbaren på Empire Hotel. Gå in via lobbyn och ta hissen till högsta våningen. Där hittar du en fin uteplats där du kan slappna av ett tag eller dansa eller chilla lite på sofforna. Klädkod är kavaj (business casual).

New Yorks nattliv i Uptown eller Downtown Ascent Lounge

Downtown

The Roof – PUBLIC Hotel

Den här New York rooftopbaren hittar man genom att ta en av de imponerande hissarna i PUBLIC Hotels entré. Från The Roof får man en härlig utsikt över de närliggande områdena. Baren har lokaler både inom-och utomhus, här kan du njuta av en cocktail och DJ-musik oavsett väder och säsong.

The DL

The DL har fått sitt namn från platsen: Den ligger på hörnan av Delancey och Ludlow Street på Lower East Side. Det är en äkta hotspot som har flera våningar, inklusive en lounge och restaurang. The DL är även ett bra ställe för en hel utekväll: Ni kan först äta en god middag i den stämningsfulla restaurangen Dinner on Ludlow och sedan fortsätta upp till takbaren för en drink och utsikt över Downtown Manhattan.

Beauty & Essex

Entrén till den dolda restaurangen och baren Beauty & Essex ligger längst in i en retro-pantbutik. Bekymra dig inte om butikens lite skabbiga utstrålning och gå längst in genom nästa dörr. I nästa rum kommer du in i en helt annan värld, full av glitter och glamour! Hos Beauty & Essex blir du serverad en meny eller kan välja från en a la carte middag som även har vegan och gluten-fria rätter. Det är även ett bra ställe för en cocktail under en utekväll i New York. Om du vill upptäcka fler dolda barer, ta då den guidade rundturen Hidden Bar Tour i New York.

Eric tipsar:om du letar efter något spektakulärt att göra i New York efter mörkrets inbrott är en kvällshelikoptertur förmodligen rätt för dig. Du kommer att se stadens glittrande ljus i mörkret samt landmärken som Brooklyn Bridge, Frihetsgudinnan och Times Square.

New Yorks nattliv i Uptown eller Downtown Beauty Essex

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat