Biljetter till Motown the Musical på Broadway

Motown pa Broadway New York

Det är lätt att köpa biljetter till Motown the Musical på Broadway innan du åker till New York. Den här jukeboxmusikalen är späckad med välkända sånger som “Ain’t no mountain high enough, ain’t no valley low enough…”. Sjunger du redan med? Missa då inte att se den här musikalen eftersom det finns mer än 65 sånger som denna. Den framförs i Nederlander Theater och Motown the Musical berättar historien om Berry Gordy, grundläggaren till Motown Records och till själva musikalgenren i sig. Han är även mannen bakom stora popstjärnor som Michael Jackson, Diana Ross och många fler. Lite större sett, det här är en historia om att leva den amerikanska drömmen.

Tyvärr visas den här showen inte längre

Se ett urval av olika Broadwayshower här

Berry Gordys American dream

ʺDet började som en mans historia… som blev vår allas musik… nu är det en Broadway-musikal.ʺ Så lyder musikalens slogan, vilken verkligen visar sig vara sann när man ser showen. Motown the Musical skapades av Berry Gordon själv, och den leder dig igenom hans turbulenta liv under 60-talet. Den här musikalen visar denne fantastiske producents och skivbolagsägares långa väg till toppen. Det är en sann historia om att jobba sig upp från botten. En ambitiös, svart man, som hoppade av skolan i Detroit och blev professionell boxare för att sedan kämpa sig upp till toppen av musikindustrin.

Musikalen Motown på Broadway New York City Musikalen Motown i New York

Klassiska Motown hits

Med lite hjälp av de kraftfulla Motown-låtarna ger Motown the Musical dig en riktig energiboost. Den är inspirerande, spännande, en nostalgitripp och explosion av inte mindre än 66 olika hits! Alla dessa musikminnen som My Girl och I Heard It Through The Grapevine ger dig en nervkittlande upplevelse. Du kommer att inse att dina musikhögtalare aldrig gjort låtarna rättvisa, att få höra dem live berör på ett helt annat sätt. Givetvis är dans involverat det med. Publiken har till och med svårt att sitta still – fastän deras moves inte kan jämföras med den fantastiska scenkoreografin.

Hur köper jag biljetter till Motown the Musical på Broadway?

Det är lätt att köpa biljetter. Här ovan kan du välja ett datum som passar dig. Du får en översikt av alla tillgängliga biljetter. Välj därefter antalet biljetter, lägg dem i varukorgen och betala. Efter betalningen får du en bekräftelse och en voucher direkt via mejl. Du byter ut vouchern mot biljetter vid teatern på föreställningens datum i minst en timme innan showen börjar.

Sittplatserna bestäms av teatern på plats och det är därför du inte kan se vilka sittplatser du får vid bokningen. Platsnummer står tydligt markerat på biljetterna. För bokningar upp till fyra personer är ni garanterade platser bredvid varandra. När det gäller större grupper kommer teatern göra sitt bästa för att ni ska sitta tillsammans.

Motown på Broadway NYC Musikalen Motown på Broadway

Varför ska jag köpa via NewYork.se?

  • Inga oväntade utgifter. Du betalar beloppet du ser!
  • Helpdesk på svenska: du kan alltid kontakta mig via mejl eller WhatsApp
  • Inga andra partners: du köper direkt från källan
  • Pålitligt, säkert och snabbt
  • Betala med kreditkort eller PayPal
  • Skicka ett mejl till mig på [email protected] om du vill boka för grupper för 9 personer eller fler.

Information om musikalen

  • Inte lämplig för barn under 12 år
  • Längd: 2 timmar och 45 minuter
  • Plats: The Nederlander Theater, 208 West 41st Street

 

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat