Matilda på Broadway biljetter

Matilda in NYC

Matilda på Broadway biljetter är lätta att köpa online. Jag rekommenderar att du köper dina teaterbiljetter innan du åker till New York för att spara tid och pengar. Musikalen Matilda är en musikal på Broadway som bygger på Roald Dahls novell med samma namn. Musiken är skriven av komikern Tim Minchin. Historien handlar om femåriga Matilda och hennes passion kring böcker. Matilda har ett otroligt högt IQ och väldigt elaka föräldrar. För att inte nämna den elaka rektorn. Det som gör Musikalen så tilltalande är att det är en berättelse om inflytande och skapar en medkänsla för Matilda lik väl som till andra barn. När Matilda sjunger orden: ”Even if you’re little, you can do a lot, you / Mustn’t let a little thing like, ‘little’ stop you,” kommer du att vilja sjunga med i sången, likaså vilja hjälpa Matilda att besegra den elaka mobbaren Miss Trunchball. Du kan njuta av Matilda hos Sam S Shubert Theater.

Tyvärr visas den här showen inte längre

Se ett urval av andra Broadwayshower här

Mr. och Mrs. Wormwood och Miss Honey

Matilda föddes in i en familj som önskade att hon var en pojke. Hennes föräldrar, Mr. och Mrs. Wormwood (en tidigare bilförsäljare och en professionell dansare) har som vana att kalla henne för diverse öknamn och förhindra henne från hennes passion att läsa böcker. De uppmuntrar henne att titta på TV istället för att läsa Dostoyevsky. Men Matilda älskar sina böcker och hon älskar att läsa. Hon använder böckerna och sin fantasi för att fly sin verklighet. Det är först när hon träffar Miss Honey, en bräcklig lärare, som hon hittar en riktig kärleksfull mentor. Miss Honey förstår att hon kan lära sig mycket av lilla Matilda.

Matilda i NYC - Musikalartister Matilda i NYC - Fodelsedag

Crossdressing Miss Trunchbull

Självklart innehåller en bra historia en ”bad guy”, en skurk som ska besegras. Miss Truchball är den typ av skurk vars motto är ”Bambinatum est maggitum” (barn är larver). Miss Trunchbull som tidigare var mästare i hammarkastning terroriserar skolbarnen och Miss Honey och intygar Matilda att hon inte är bra på någonting.

Matilda i NYC - Affisch Matilda pa Broadway i New York

Hur köper man biljetter till musikalen Matilda?

Det är lätt att köpa biljetter. Här ovan kan du välja ett datum som passar dig. Du får en översikt av alla tillgängliga biljetter. Välj därefter antalet biljetter, lägg dem i varukorgen och betala. Efter betalningen får du en bekräftelse och en voucher direkt via mejl. Du byter ut vouchern mot biljetter vid teatern på föreställningens datum i minst en timme innan showen börjar.

Sittplatserna bestäms av teatern på plats och det är därför du inte kan se vilka sittplatser du får vid bokningen. Platsnummer står tydligt markerat på biljetterna. För bokningar upp till fyra personer är ni garanterade platser bredvid varandra. När det gäller större grupper kommer teatern göra sitt bästa för att ni ska sitta tillsammans.

Varför ska jag köpa via NewYork.se?

  • Inga oväntade utgifter. Du betalar beloppet du ser!
  • Helpdesk på svenska: du kan alltid kontakta mig via mejl eller WhatsApp
  • Inga andra partners: du köper direkt från källan
  • Pålitligt, säkert och snabbt
  • Betala med kreditkort eller PayPal

Skicka ett mejl till mig på [email protected] om du vill boka för grupper för 9 personer eller fler.

Eric tipsar: Det är till stor hjälp om du har läst Roald Dahl’s bok, men oavsett är det bra underhållning då det är lätt att följa med i musikalen. Det som stundtals kan vara lite knepigt är den tunga brittiska accenten som skådespelarna har, speciellt då musikalen innehåller en hel del snabba repliker. Men jag tycker inte det är något som ska hindra dig, musikalen är alldeles för bra för att du ska missa den.

Information om musikalen

  • Åldergräns 4 år
  • Längd: Ungefär 2 timmar och 40 minuter
  • Plats: Sam S Shubert Theater, 225 West 44th Street

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat