Ladda ned MTA New York tunnelbana-och busskartor 2020

Här nedan ser du alla New York tunnelbana-och busskartor för 2020 för varje kommun i New York. Kartorna kommer från MTA (Metropolitan Transportation Authority).

Du kan ladda ned PDF dokumenten och använda dem vid resande i New York genom att klicka på valen här nedan. Om du vill navigera i NYC offline rekommenderar jag att du laddar ned min app. Här kommer du att kunna se alla tunnelbanelinjer och stationer i city. Jag uppdaterar appen regelbundet. Och om du vill köpa tunnelbanekort, som kallas för New York MetroCards, via min sida får du även en papperskarta i beställningen. Jag rekommenderar alltid att köpa korten i förväg för att slippa stå i kö till automater på stationerna.

New York tunnelbanekarta Manhattan busskarta Brooklyn busskarta Bronx busskarta Queens busskarta Staten Island busskarta Staten Island Express busskarta

MTA tunnelbana och busskartor

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat