Kvällstur med helikopter och sightseeingkryssning i New York

Köp dina biljetter nu
Evening Helicopter Tour and Sightseeing Cruise in New York

En kvällstur med helikopter och sightseeingkryssning i New York är en är en magisk upplevelse. På sommaren flyger du med helikopter i dagsljus för att sedan få se solnedgången och skymningen på kryssningen, vintertid sker både flygningen och kryssningen när solen gått ner. Båda turerna har sin charm, men att flyga på vintern är speciellt eftersom det är enda chansen att flyga i mörker.

Boka en kvällsflygning med helikopter och sightseeingkryssning här
Flygturen här ovan är slutsåld Du kan boka en kvällsflygning från New Jersey här.

En sensationell helikoptertur på kvällen

Se Brooklyn Bridge, Empire State Building, Central Park, Ellis Island och många andra berömda byggnader och sevärdheter. En kvällsflygning med helikopter är bokstavligt talat kvällens höjdpunkt! Turen startar vid Pier 6 (för att komma dit tar du lättast tunnelbanan R, 2, 3, 4 eller 5) där helikoptern står och väntar på dig för en 15-minuter lång flygtur runt New York City. Ni lyfter kl. 18:00, vilket betyder att om du vill flyga på i mörker på kvällen ska du boka mellan oktober och mars, resten av året är det långt ifrån mörkt vid den tiden.

Piloten har bred kunskap om New York och kommer att berätta om alla landmärken ni passerar så som Empire State Building, Chelsea Piers, Time Warner Center, 9/11 Memorial och One World Trade Center. Här kan du se en karta på den flygrutten piloten tar. Den är markerad med rött.

Efter landing, ta en kort promenad till Pier 16 där du går ombord sightseeingbåten.

Evening Helicopter Tour and Sightseeing Cruise in New York Statue of LibertyEvening Helicopter Tour and Sightseeing Cruise in New York Freedom Tower

Sightseeingbåttur med utsikt över skyline

Om du gör den här turen under sommaren får du uppleva en vacker solnedgång. På vintern är det mörkt redan från början vilket också har sin charm: den upplysta staden som du just sett glittra från ovan. Under den 45-60 minuter långa sightseeing-kryssningen berättar en guide rolig fakta och historia om händelser i New York. Båten gör ett kort stopp under Brooklyn Bridge där du har möjlighet att beundra Manhattans skyline. Glöm inte att ta foton! Som pricken över i:et åker båten alldeles intill Frihetsgudinnan för en härlig vy av den berömda statyn.

Eric tipsar: Turen är mycket populär eftersom det är den enda turen med avgång från Manhattan som flyger på kvällen! Biljetterna säljs slut snabbt och det är ett begränsat antal platser. Vänta därför inte för att boka. Jag rekommenderar verkligen den här turen, speciellt på vintern, till exempel för dem som redan gjort en helikoptertur och som vill uppleva något speciellt.

Praktisk information

Det finns olika helikopterturer att välja mellan under dagtid. Efter bokningen, får du en voucher (kupong) som du kan skriva ut och använda som biljett för helikopterturen.

  • Längd: 15-minuter flygtur och 45-60 minuter sightseeingcruise
  • Avgångsplats: Downtown heliport vid Pier 6
  • Avgångstid: kl. 17.30
  • Anländ ca 20-30 minuter innan avgångstid
  • Det finns plats för upp till sex personer i helikoptrarna
  • Barn under 2 år gratis

Boka en kvällsflygning med helikopter och sightseeingkryssning här

Evening Helicopter Tour and Sightseeing Cruise in New York Skyline

Kvällsflygning från New Jersey

Om du vill flyga senare på kvällen eller om ovanstående erbjudande redan är slutsålt, kan du boka den här helikopterturen på kvällen med avgång från New Jersey. Du kan ta tåget hit från Penn Station. Den här helikopterturen tar ca 25-30 minuter, vilket ger dig tillräckligt med tid att njuta av den magnifika utsikten över ett upplyst Manhattan. Ni flyger längs med Frihetsgudinnan och One World Observatory och kommer även att se Empire State Building och se ljusreklamen från Times Square innan ni återvänder till New Jersey. Det ingår ingen båttur i det här erbjudandet. I den här flygturen ingår inte en sightseeingbåttur men på lördagar kan du välja att lägga till en tur-och returresa med transfer till helikopterplattan.

Boka helikoptertur på kvällen med avgång i New Jersey här

Evening Helicopter Tour and Sightseeing Cruise in New York Times SquareEvening Helicopter Tour and Sightseeing Cruise in New York Manhattan

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat