Klassisk film rundtur i New York

Köp dina biljetter nu
Klassisk film rundtur i New York

Klassisk film rundtur i New York tar dig till ett dussintal olika filminspelningsplatser av klassiska filmer från New York. Fokus ligger på ”Turner Classic Movies”: ett samarbete mellan två stora tv-bolag: Turner Enterntainment Company och Warner Bros. De har gjort många klassiska filmer som bland andra King Kong, Ghostbusters och Breakfast hos Tiffany’s.

Boka klassisk film rundtur i New York här

Buss till filminspelningsplatser

Möt den kunniga guiden, som ibland även är en skådespelare, vid mötesplatsen på Times Square. Här går du på bussen för en tre timmar lång guidad rundtur genom Manhattan. Filminspelningar sker dagligen så det kommer att vara många platser du känner igen från filmduken och från TV-serier. Bussen tar dig till många olika filminspelningsplatser och du ser även korta klipp av filmer som visas i bussen. Platser som Empire State Building spelar en central roll i den klassiska filmen King Kong. Det finns även en marknad som du känner igen från Manhattan och filmen You’ve Got Mail. Du kommer också att se tunnelbanegallret från den berömda klänningscenen med Marilyn Monroe. Den här rundturen är perfekt om du vill kombinera din kärlek till filmhistoria med sightseeing på Manhattan!

Klassisk film rundtur i New York - Breakfast at Tiffany's lägenhet Klassisk film rundtur i New York - Zabar's

Eric tipsar: Under den här rundturen stannar ni vid ett antal olika platser för att ta foton. En av de här stoppen är vid Zabar’s, en matbutik med maträtter från hela världen. Om det finns tillräckligt med tid rekommenderar jag absolut att köpa något gott att äta här. 

Praktisk information

Efter köp, får du en kupong via mejl. Du kan antingen skriva ut den och använda som biljett för runturen, eller visa upp som mobilbiljett.

  • Längd: ca 3 timmar
  • Avgångsplats: Times Square, Midtown Manhattan
  • Avgångstid: kl. 10:30

Boka klassisk film rundtur i New York här

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat