Hotel Pennsylvania i New York

Pennsylvania Hotel i New York

Hotel Pennsylvania i New York är ett bra hotel om du vill bo nära stadspulsen i city. Rummen är helt OK men det är framför allt läget som gör hotellet prisvärt. Det är alltid mycket folk i lobbyn på hotellet vilket bidrar till stämningen på hotellet.

Snabb service

Personalen på Hotel Pennsylvania pratar flera språk och hjälper dig gärna med att svara på alla dina frågor. Man förstår att du vill ha ut så mycket som möjligt av din vistelse i New York och gör sitt bästa för att se till att du trivs. När du checkar ut kan du använda en express-checkout och bagagerum.

Pennsylvania Hotel i New York - Sovrum Pennsylvania Hotel i New York - Lobby

Rena enkla rum

Rummen i Hotel Pennsylvania är snygga och prydliga. De är ganska enkelt inredda men passar bra för dem som spenderar mycket tid utanför hotellrummet. Sängarna är lagom hårda och badrummen är små men rena. På grund av läget, kommer du förmodligen höra ljuden utanför men det stör inte allt för mycket på natten.

Faciliteter

Alla hotellrummen har en TV, strykjärn/bräda och en hårtork. I den stora lobbyn finns det dagstidningar tillgängliga dygnet runt och du kan bevara bagage och hämta upp paket i receptionen. Vid gatuplan kan du även äta en bit mat i Lindy’s Restaurant.

Läge och tillgänglighet

Hotel Pennsylvania ligger i Midtown Manhattan på 7th Avenue. En perfekt plats för att besöka alla berömda sevärdheter i New York som ligger nära. Empire State Building ligger runt hörnet, Macy’s varuhus ligger på ungefär 50 m avstånd och hotellet ligger mittemot Madison Square Garden där New York Knicks och Rangers spelar sina matcher. Det är lätt att nå hotellet från Penn Station med tåg eller tunnelbana och Port Authority Bus Terminal ligger ett par gator längre bort.

Boka ditt rum på Pennsylvania Hotel hos Hotels.com här

Boka ditt rum på Pennsylvania Hotel hos Booking.com här

Pennsylvania Hotel i New York - Utsida Pennsylvania Hotel i New York - Reception

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat