Gulliver’s Gate miniatyrvärld

Gulliver's Gate miniatyrvärld

Gulliver’s Gate är en miniatyrvärld i New York nära Times Square. Här kan du hitta olika världar under ett tak, en unik attraktion för gammal och ung mitt på Manhattan. Man reser genom New York på ett par timmar och även genom resten av Amerika, Europa och Asien. Du kan dessutom besöka ett antal fantasivärldar under ditt besök. Alla de små husen och landskapen skapades av designers från de olika regionerna och är väldigt realistiskt utformade. Hos Gulliver’s Gate hittar du även de senaste interaktiva teknikerna. Din e-biljett är inte bara inträdesbiljetten men kan även bytas ut mot en riktig nyckel. Med den här nyckeln kan du få många olika saker att börja röra sig i de olika världarna.

Gulliver’s Gate har stängt för närvarande. Jag rekommenderar att du istället besöker Madame Tussauds som ligger nära. 

Contents

Miniatyrvärld nära Times Square

I den spektakulära minivärlden av Gulliver’s Gate finns det otaligt många berömda byggnader från olika delar av världen. Inom ett par steg, hamnar du vid havet, eller vid det berömda International Space Station. Alla områdena hänger samman med hjälp av olika vägar där du kan se över 10 000 bilar och över 1000 tåg på långa rälsbanor och många andra färdmedel som hästar och varmluftsballonger. Gulliver’s Gate är den största miniatyrvärlden i USA. Det totala området är ungefär 4500 m2 stort och om du kommer att vilja se allting, räkna med att det tar minst ett par timmar att upptäcka allt. Om du tittar närmare kommer du att se roliga och överraskande detaljer överallt. Allting är byggt skalenligt: för att vara exakt, 1:87. Figurerna är ca 2 cm långa. Det här är en sevärdhet som är kul att se tillsammans med barnen, det finns plattformar och trappor som gör att även de minsta har en chans att se allt in i minsta detalj. Har du någonsin drömt om att vara odödlig? Här är det möjligt. För en avgift, kan du få en 3D scan av dig själv och bli placerad någonstans i minivärlden.

Eric tipsar: Gulliver’s Gate är en väldigt unik attraktion som inte går att jämföras med allt annat i New York. Totalupplevelsen har inte mycket att göra med New York heller. Men, området som handlar om New York City är relativt stort och riktigt kul att se. Du kan se ett mini-Times Square, inklusive upplysta reklamslingor och billboards!

Praktisk information

  • Öppettider: dagligen från kl. 10.00 till 20.00
  • Plats:  W 44th Street, nära Times Square

Gullivers Gate Miniature World 911 Memorial

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat