Gratis målarbilder av New York

Gratis målarbilder av New York! Att sitta och måla är en bra aktivitet under dessa dagar, därför har jag gjort om några av mina foton av New York till målarbilder. Du kan ladda ned dem genom att klicka på dem och skriva ut dem hemma. Kul för båda barn och vuxna!

Målarbilderna är gratis men om du vill bidra till att hjälpa NewYork.se genom den här krisen, skulle jag verkligen uppskatta din hjälp! Klicka här för att ge ett bidrag (du väljer beloppet själv) via den här länken.

Statue-of-LibertyChrysler-Building

One World Trade CenterUpper West Side

Central ParkHope sign

Var det här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat