Glee Tour i New York

Glee Tour i New York

Glee Tour i New York är definitivt något för dig som är en äkta Glee-fan. Även om Glee showen är i McKinley High School, Illinois, befinner sig New Directions under den andra säsongen i New York för den nationella tävlingen för skolkörer. Och deras kärleksförhållande med New York slutade inte där! Följ i deras fotspår och upptäck Broadway, besök de teatrar där många nya stjärnor har gjort sitt debutuppträdande. Se till att öva innan eftersom även du kommer att gå upp för de berömda röda trapporna och sjunga ”Empire State of Mind”!

Tyvärr finns inte den här guidade rundturen längre. Som alternativ kan du boka en rundtur till olika TV-och filminspelningsplatser

Don’t stop believing!

Seriöst, ge aldrig upp hoppet! Du får en chans att sjunga några av de mest berömda Glee sångerna under din första promenad på det brusande Broadway, och om du fortfarande måste imponera på talangscouterna, får du en sista chans att imponera på dem i slutet på rundturen. Gör ditt bästa och sjung Empire State of Mind! Och, om du är som jag, redan vet att du aldrig kommer att uppträda på Broadway, så behöver du inte oroa dig. Du kommer att ha en jättekul stund och kommer att ha många historier att berätta för dina vänner om Broadway och Glee!

Skapandet av Glee

Vet du om att Ryan Murphy (skaparen av Glee) i all hemligt under tre månaders tid besökte Broadway shower istället för att använda sig av vanlig casting? Han letade efter nya talanger och han hittade Matthew Morrison (Hairspray), Lea Michele (Spring Awakening) och Jenna Ushkowitz, (1996 återuppförande av The King and I). Showen blev en stor succé och lockade till sig stjärnor som Idina Menzel, nu berömd för sin röst av den iskalla Elsa (och spelade även Wicked Witch, förstås).

Boka en biljett till Glee Tour och upplev dina favoritepisoder på nytt! Du går på The Great White Way (en del av Broadway mellan 42nd och 53rd Street som var först med gatubelysning år i slutet av förra sekelskiftet) tillsammans med en kunnig guide, nåja, går och går: du dansar och sjunger vägen fram medan du lär dig mer om de olika teatrarna och hur det gick till när skådespelarna upptäcktes. Och, vem vet? Kanske det finns talangscouter längsmed vägen som letar efter nästa stora stjärna, så gör ditt bästa!

Eric tipsar: Glee Tour har väldigt bra vibbar. Guiderna är även duktiga sångare och de vet mycket om Broadway och dess stjärnor. Det är ett perfekt sätt att starta dagen på och avsluta den med att se en av Broadwaymusikalerna i New York. Vänta, en sak till. Om du fortfarande känner för att sjunga morgen därpå kan du gå till Ellen’s Stardust Diner!

Praktisk information

Efter bokningen får du en voucher som du kan skriva ut och använda som din biljett för rundturen, eller visa upp som mobilbiljett.

 

Glee Tour i New York - Times Square Glee Tour i New York

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat