Eric förklarar i videoklipp

Vad behöver du tänka på angående förberedelse inför en resa till New York? Du har bokat flygbiljetter och hotell men vad ska man tänka på därefter? Det finns så mycket att se och uppleva i city att det kan vara svårt att välja. Och hur fungerar det med transport till och från hotellet, val av rabattkort, och mycket mer. För att hjälpa dig att välja, har jag gjort ett antal videoklipp. Klicka här nedan på ditt val, se ett videoklipp med massor av tips och du kommer att vara helt redo inför resan!

Den här funktionen behöver använda javascript.

    Se mina videoklipp här ovan och res helt förberedd! Klicka på ditt val och jag berättar om allt du behöver veta

    Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

    Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

    Abonnera på mitt nyhetsbrev

    Sökresultat