DoubleTree Suites Hotel Times Square

DoubleTree Suites Hotel Times Square i New York

DoubleTree Suites Hotel Times Square ägs av hotellkedjan Hilton och är det enda hotellet i New York med endast sviter. Läget är väldigt centralt, precis på Times Square. Det här moderna, 45-våningar höga hotellet ger ett storslaget intryck, och är garanti för en fin vistelse i New York city.

Det här hotellet är stängt för närvarande. För fler hotell i New York se här.

Faciliteter

I det här hotellet hittar du all lyx du kan förvänta dig från ett Hilton hotell med endast sviter. Träna i fitnesscentret som har öppet 24 timmar om dygnet, boka in ett affärsmöte i den 930 m2 stora möteslokalen och förbered mötena i hotellets business center som har öppet dygnet runt, sju dagar i veckan. Säkerhets-och receptionspersonal finns alltid nära till hands om du behöver hjälp med något under din vistelse i hotellet. Den populära Broadway-inspirerade restaurangen Gingers, Ad Lib Lounge och kaffekiosken på morgonen samt rumsservice ser till att du alltid kan beställa mat och dryck.

DoubleTree Suites Hotel i NYC - Gym DoubleTree Suites Hotel i NYC - Restaurang

Rummen

DoubleTree Suites Hotel Times Square har 468 två-rums sviter med ett vardagsrum, ett privat sovrum och ett stort badrum. Varje svit har en stor säng, en bäddsoffa, två platt-TV, en liten bar med rinnande vatten, ett kylskåp och en mikro. Och för affärsresenärer: ett stort arbetsbord med en ergonomisk stol för bästa komfort under arbetstimmarna.

DoubleTree Suites Hotel i NYC - Rum DoubleTree Suites Hotel i NYC - Badrum

Familjer och grupper

På grund av läget och de stora rummen, det här hotellet är perfekt för familjer med barn och andra grupper. Framför allt för barnfamiljer eftersom det är lätt att få plats med fyra personer i ett rum. En spjälsäng går att boka i förväg.

Läge och tillgänglighet

DoubleTree Suites ligger på 1568 Broadway, i korsningen mellan 47th Street och 7th Avenue, mitt bland många berömda Broadwayteatrar. Här hittar du även världsberömda restauranger, affärer och museer inom promenadavstånd. Bara för att nämna några få: Top of the Rock, Carnegie Hall och Radio City Music Hall. Och lite mer praktiskt: Penn Station, Grand Central Station och Port Authority Bus Terminal ligger också nära. Plus att alla stora tunnelbanelinjer går att nås från hotellet på 47th Street. Flygplatserna JFK, LaGuardia och Newark ligger ca 30 km längre bort.

Boka ett rum hos DoubleTree Suites Times Square hos Hotels.com här

Boka ett rum hos DoubleTree Suites Times Square hos Booking.com här

DoubleTree Suites Hotel i NYC - Byggnad

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat