Discovery Times Square i New York

Discovery Times Square

Discovery Times Square i New York är en stor utställningslokal, mitt i hjärtat av city, i källaren av den förre detta New York Times byggnaden. Hos Discovery Times Square hittar du olika kombinationer av diverse tillfälliga och fascinerande utställningar om kultur, konst, historia och berömda events.

Tyvärr finns ej Discovery Times Square längre. Jag rekommenderar dig att istället besöka Madame Tussauds som ligger nära.

Discovery Times Square

Discovery Times Square är en av tre utställningslokaler på Times Square, och de övriga är Madame Tussaud och Ripley’s Believe It or Not. Discovery Times Square öppnade i 2009 och är över 5500 m2. Här hittar du stora utställningar som inte får plats någon annanstans på grund av sin storlek, kommersiella inställning och teman.

Alla utställningar är stora och pampiga och organiserar stora utställningar som försöker engagera besökare genom många interaktiva delar med olika experiment och spel. Några av de senaste utställningarna var Leonardo Da Vinci’s Workshop, Titanic: The Artifact, The Art of the Brick (fantastiska lego konstruktioner) och utställningen om böcker och filmer om Harry Potter.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat