Couture Fashion Week i New York

Couture Fashion Week i New York

The Couture Fashion Week hålls årligen varje vår och höst i de större modestäderna runt om i världen. Självklart är New York en av dessa! I början av september och februari kan även du delta i det exklusiva eventet i New York. Njut av fantastiska kreationer ʺfront rowʺ från olika designers. Alla som har något att säga till om inom mode går till dessa fashionshower, och nu kan även du gå.

4W43 Building

Couture Fashion Week i New York visas i 4W43 Building på Manhattan. Som en sann fashionista och modeälskare kommer du att vara först med att se de senaste kollektionerna från etablerade designers likväl som nya talanger. Du kommer att ha möjlighet att ta del av allt, ta fantastiska foton och lära dig vad som kommer att influera modevärlden under de kommande säsongerna. De exklusiva showerna med en, eller flera, designers är ackompanjerade till musik. Luta dig tillbaka och bli inspirerad att shoppa i New York och överraskad av de senaste kollektionerna från designers som Laura Williams, Marco Marcu, Mireille Dagher, Isabel Zapardiez, Avril Lemieux och Nedret Taciroglu.

Biljetter till Couture Fashion Week

Det är lätt att köpa biljetter till Couture Fashion Week i New York. Du välkomnas vid 4W43 Building vid 43rd Street och Fifth Avenue strax efter lunchtid. Se till att vara i tid och kom dit 20 minuter innan eftersom platserna delas ut först vid entrén. Det ger dig tillräckligt med tid innan showen börjar av att njuta av vackra kreationer från modevärlden. Även gästerna förväntas att visa upp sin inner fashionista. Missa inte denna möjlighet!

Showen organiseras i februari och september varje år.

Boka biljetter online här för Couture Fashion Week i New York

Couture Fashion Week i NYC - Andres Aquino Couture Fashion Week i NYC - Laureluxe

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat