citizenM New York Bowery Hotel

Köp dina biljetter nu
citizenM New York Bowery Hotel 1

citizenM New York Bowery Hotel är det andra citizenM hotellet i New York. Det här hotellet, som ligger i det trendiga Bowery, öppnade dörrarna i 2018. Hotellkedjan citizenM marknadsför en lyxig men prisvärd livsstil. Det återspeglas i faciliteter och design i hela citizenM Bowery. Andra hotell har samma stil, en färgglad och stämningsfull inredning. Det finns mycket konst och sköna soffor, perfekt om du vill koppla av en stund efter en hel dags sightseeing i New York!

Boka ett rum på citizenM Bowery här

Contents

Faciliteter

citizenM Bowery erbjuder en stort antal faciliteter för att se till att din vistelse blir så bra som möjligt. Det finns gratis WiFi i hela hotellet. Det finns också iMacs om du inte tog med din egen surfplatta eller laptop. Hotellet har sin egen bokhandel. Dessutom kan du stilla aptiten hos citizenM restaurangen canteenM som har öppet 24/7 med olika småplock, frukost och lätta rätter för lunch och middag. För en drink och en fin utsikt, kan du åka upp till cloudM rooftop baren som har sittplatser både inom-och utomhus.

Hotellrummen

Hotellet har över 300 gästrum, spridda över 19 olika våningar. Alla är inredda i den speciella citizenM-stilen. Rummen är funktionellt inredda och har ett stort fönster som ger dig en härlig utsikt över det närliggande området. Varje rum har en stor, skön king-size säng. Du kan koppla av, se gratis filmer och använda gratis WiFi som finns i hela hotellet. Eller ta en lång dusch i den lyxiga regnduschen. Sist men inte minst: alla faciliteter kan kontrolleras från sängen med hjälp av en surfplatta på rummet!

citizenM New York Bowery Hotel - Rum citizenM New York Bowery Hotel - Rooftop

Museum of Street Art (MoSA)

citizenM Bowery har mer att erbjuda än endast hotellrum: I hotellet finns även ett museum. Museum of Street Art är till ära av 5 Pointz, en berömd byggnad i Long Island City. Där kunde man beundra gatukonst från många olika graffitikonstnärer tills byggnaden revs oväntat i 2013. Många av graffitikonstnärerna har ny gjort nya graffitimålningar vid trapporna i citizenM. Jag rekommenderar absolut att besöka det här annorlunda museet! Ta hissen upp till våningen högst upp och gå sedan ned för trapporna till gatuplan. Ett avslappnat sätt att uppleva målningarna på!

citizenM New York Bowery Hotel - MoSA citizenM New York Bowery Hotel - Graffiti

Läge och tillgänglighet

citizenM Hotel Bowery ligger i stadsdelen Bowery, ett trevligt område på Lower East Side som blir allt mer populärt. Bowery angränsar till Nolita, Chinatown, East Village och SoHo vilket innebär att det finns många bra uteställen i närheten. På själva gatan utanför fins det inga klubbar dock och hotellet har ljudisolerade fönster, du behöver inte oroa dig för höga röster på nätterna.

I området hittar du också massor av konstgallerier, ett utmärkt val för alla konstälskare. Dessutom finns det ett stort och varierat utbud av trevliga restauranger och butiker inom gångavstånd. Tunnelbanestationerna Bowery (linjerna J och Z), Grand Street (B och D) och Spring Street (6) ligger nära intill vilket gör att du lätt kan ta dig till alla New Yorks attraktioner.

Eric tipsar: “Jag är en stor fan av citizenM hotellen! Jag rekommenderar framför allt citizenM Bowery om du vistas i New York för den andra eller tredje gången eftersom det ligger lite mindre centralt än citizenM Times Square. Men, Bowery är verkligen ett skönt område att bo och vistas i. Och eftersom tunnelbanan är så nära kan du åka till alla berömda sevärdheter på nolltid.”

Boka ett rum på citizenM Bowery här

citizenM New York Bowery Hotel - Konst

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat