citizenM Hotel Times Square

Köp dina biljetter nu
CitizenM in New York

citizenM Hotel Times Square i New York är ett hypermodernt hotell mitt i hjärtat av stadens centrum som fyller det växande behovet av en ny reseupplevelse: prisvärda hotell på fantastiska adresser i en inspirerande omgivning. Förutom all futuristisk design, så är hotellet som en oas i stadsdjungeln. För att illustrera fakta: lobbyn kallas inte för lobby men för living room (vardagsrum).

Boka ett rum på citizenM här

Black Friday-erbjudanden: Boka senast den 1 december 2022 och spara minst 30 % på vistelser under hela 2023.

Faciliteter

citizenM – med ett litet C och ett M för “mobile” – Times Square är inte stort, men jättestort. Så fort som du kommer in blir du angenämt överraskad av all konst i hotellet. Byggnaden har tre hissar som tar dig ända upp till 21:a våningen där du kan njuta av en cocktail på takterrassen, som för övrigt har öppet dygnet runt, sju dagar i veckan. Men du kanske hellre vill ha en nybakad kaka hos canteenM, eller ta en nypa frisk luft på en av deras terrasser? Check-in fungerar via en självbetjäningsservice men den vänliga personalen finns alltid nära för att hjälpa dig om det behövs. Det finns, självklart, gratis trådlöst internet i hela hotellet.

citizenM Hotel i NYC - Byggnad citizenM Hotel i NYC - Lounge

Rummen

citizenM erbjuder rum med en king-sized säng. Det är den enda valmöjligheten, inga undantag. Eftersom ”alla har samma värde”. Sängen är verkligen king-size och har en väldigt, väldigt skön madrass. Efter en härlig dusch kan du ligga ned och titta på teve. Det finns en bra teve i varje rum. Men det som gör citizenM till något extraordinärt är deras tablets. Med dem kan du anpassa nästan allting efter behov: ljuset, temperaturen, teven, och även gardinerna. Inget fel med lite framtidskänsla. Det lila ljuset i rummet höjer stämningen med det finns även ett stort fönster som ger tillräckligt med dagsljus.

citizenM Hotel i NYC - Logo citizenM Hotel i NYC - Utsikt

Adress och hitta hit

Endast det bästa är gott nog för citizenM och det gäller även adressen. Det är ett topphotell: det ligger väldigt centralt, nära Times Square och Broadwayshowerna och mitt emot Ellen’s Stardust Diner, retrorestaurangen från 1950-talet med sjungande personal. Många före detta kypare och servitriser arbetar nu som musikalartister på Broadway! Eftersom hotellet ligger så centralt till, finns det många olika tunnelbanelinjer runt hörnet och den närmaste ingången till Central Park ligger på tio minuters promenadavstånd.

Boka ett rum på citizenM här

Eric tipsar: Hotellet är helt nytt och modernt men det har redan en skön stämning. Personalen är väldigt tillmötesgående och vänlig och hotellet är absolut prisvärt.
Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat