Circle Line: Landmarks and Brooklyn Cruise

Köp dina biljetter nu
Circle Line Landmarks and Brooklyn Cruise

Circle Line Hello Brooklyn Cruise är den enda båtturen som åker från Manhattan och som sedan åker till Brooklyn för en längre sightseeingtur längs med området. Under den här båtturen, kommer du att upptäcka mer av det här spännande området i New York utan att behöva cykla eller promenera. Du kommer att lära dig allt om Brooklyns historia: ända från tiden som Nederländsk koloni till de senaste trenderna som området gjort sig känt för.

Tyvärr erbjuds inte den här båtturen längre
Se en översikt av Circle Line båtturer här

Upptäcka Brooklyn med båt

Båtturen åker från Pier 83 som är inom promenadavstånd från Times Square. Medan båten åker längsmed Manhattans vackra skyline, kommer du att kunna se Empire State Building och One World Trade Center. Lite längre bort, kommer båten att sakta farten framför Frihetsgudinnan. Ett perfekt tillfälle för en selfie tillsammans med Lady Liberty! Båten fortsätter sedan mot Verrazano Bridge, sedan till vänster mittemot New York Harbours Upper Bay. Du kommer att se ett industriområde i Brooklyn. Nästa sevärdhet är Governor’s Island. Ni fortsätter långt in i Brooklyn för att till slut åka under Brooklyn, Manhattan och Williamsburg broarna. Båten vänder sedan och åker runt Lower Manhattan för att återvända till samma kajplats.

Circle Line Hello Brooklyn Cruise - Brooklyn Bridge Circle Line Hello Brooklyn Cruise - Baren ombord

Lokala produkter

Brooklyn har många bra områden där det är fullt ös dygnet runt, god mat finns det också överallt. Som tur är får du smaka på dessa specialiteter ombord! Under båtturen kan du köpa lokala produkter som Brooklyn Cupcake, Blue Marble Ice Cream, Brooklyn Brewery, Junior’s Cheesecake and Coney Island Brewery.

Eric tipsar: Landmarks and Brooklyn Cruise är ett perfekt alternativ för dem som vill ta en längre båttur för att se mer under färden. Även om man har en bra utsikt från båda sidorna, föredrog jag att sitta på den högra sidan av båten (styrbord). I början ser man lite mindre men i slutet av turen kommer du få en bra utsikt.

Praktisk information

Efter bokningen får du en kupong som du visa upp (utskriven eller på mobilen) vid biljettkassan. Vid kassan får du en tidsbestämd biljett. Jag rekommenderar att göra det här tidigare på dagen, eller till och med dagen innan, för att vara säker på att det finns biljetter tillgängliga.

 • Längd: 2 timmar
 • Ombordstigning: Pier 83
 • Avgångstider:
  • 1 januari – 10 mars: inga avgångar
  • 11 mars – 28 april: dagligen kl. 12:30
  • 29 april – 4 september: dagligen kl. 11:00 och 15:00
  • 5 september – 29 oktober: dagligen kl. 11:00 och 15:30
  • 30 oktober – mars 2018: inga avgångar
 • Anländ i tid för de bästa sittplatserna och för att byta ut din kupong mot en biljett

Båtrutten

Circle Line Landmarks and Brooklyn Cruise - Rutt

Var det här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat