Chokladrundtur i Brooklyn

Chokladrundtur i Brooklyn

Den guidade rundturen längs chokladmakerier i Brooklyn är drömmen för sanna chokladälskare. Du kommer att se olika delar av Brooklyn som Cobble Hill, Red Hook, Industry City och DUMBO by bus. Vad är det bästa av allt? Provsmaka choklad förstås! Du kommer att besöka berömda chokladmakerier som har synts i olika TV. Du kan till och med stanna till och smaka på en pizzaslice på vägen för att rensa smaklökarna lite.

Köp dina biljetter till chokladrundtur i Brooklyn här

Om denna tur inte är tillgänglig på ditt önskade datum, ta Brooklyn Donut Tour istället

Contents

De bästa chokladmakerierna i Brooklyn

Efter ha lämnat Manhattan bakom dig fortsätter ni till Brooklyn för att upptäcka de bästa chokladmakerierna i området. Första hållplatsen är i DUMBO där du besöker en av de bästa chokladhantverkarna i USA. Här kommer du att få smaka på delikata chokladmacadamias, chokladblåbär och Chocolate Cheerios™.

Efter den första provsmakningen går ni till The Chocolate Room där du kan fortsätta att mata chokladmonstret inom dig. Deras chokladtårta med tre lager kallas för en av “Operah’s Favourite Things”.

Chokladrundtur i Brooklyn - DUMBO Chokladrundtur i Brooklyn - Chocolate Room

Raaka Chocolate och Li-Lac Chocolates

Innan du fortsätter till de andra chokladmakerierna, kommer du att besöka Red Hook Docks, en dold pärla i Brooklyn. Sedan fortsätter ni mot nästa chokladmaker: Raaka Chocolate! De har blivit kända för sin ekologiska “jungfru-choklad”. Du får inte bara smaka på deras fantastiska skapelser men du får även se fabriken där chokladen görs, blir inpackad och redo att försändas.

Det sista stoppet är Li-Lac Chocolates, en av de äldsta chokladmakerierna i New York. Li-Lac Chocolates är äkta chokladmakare, kända för sina berömda chokladblandningar och fyllningar. Du kommer att kunna smaka på några av deras mest berömda produkter som “hazelnut truffle squares” (praliner fyllda med hasselnötstryffel) och “almond bark” (mandel och chokladrutor). Du får även ta en titt in och se hur chokladen görs för hand.

Chokladrundtur i Brooklyn - Raaka Chokladrundtur i Brooklyn - Li Lac

Eric tipsar: “Jag är en pizzaälskare men jag kan inte motstå frestelsen att lägga till en chokladrundtur som alternativ på min webbsida. Och, jag blev glatt överraskad! Det var inte vara de olika smakerna som överraskade men jag älskade också att lära mig (och se) hur chokladen blev gjord. Du kommer att ha god tid på dig att gå runt i butikerna och smaka på dina nya personliga favoriter. Som bonus får du se olika delar av Brooklyn som du förmodligen inte skulle besöka annars och du kan till och med njuta av en god pizzaslice.”

Praktisk information

Efter köpet får du en voucher som du kan skriva ut och använda som biljett för rundturen, eller visa upp som mobilbiljett.

  • Längd: 4,5 timmar
  • Avgångsplats: Union Square
  • Avgångstid: Kl. 11:00
  • Du får provsmaka olika produkter vid alla fyra chokladmakerierna

Köp dina biljetter till chokladrundtur i Brooklyn här

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat