Brooklyn Donut Tour

Köp dina biljetter nu
Brooklyn Donut Tour

Brooklyn Donut Tour är ett utmärkt sätt att prova munkar och upptäcka Williamsburg och Greenpoint i Brooklyn. Se till att du har bra skor på dig och kommer med tom mage, för under rundturen kommer du att passera fyra donutbutiker och du kan prova en speciell donut vid varje donutbutik. När du går till nästa bageri kommer du att utforska en del av Brooklyn och din guide kommer att berätta allt om donuts och de olika stadsdelarna ni går igenom.

Boka Brooklyn Donut Tour här

Brooklyn Donut Tour

Du möter din guide vid Doughnut Plant, en donutbutik i Williamsburg, där du får smaka på din första donut under rundturen. Du kommer sedan att gå längs McCarren Park mot Greenpoint där de andra donutbutikerna ligger. På vägen berättar guiden mer om Brooklyns stadsdelar och deras historia. I den här stadsdelen i New York hittar du många butiker, restauranger och väldigt få turister, vilket gör den annorlunda än Manhattan. I Greenpoint får du smaka på två speciella donuts och du kommer att erbjudas en drink. Sista stoppet är Peter Pan Donut & Pastry Shop, butiken som också är med i Spiderman – No Way Home. Under rundturen får du smaka på de mest speciella bakelser som inte liknar vanliga donuts.

Eric tipsar: Förutom Donut Tour i Brooklyn finns det också en Donut Tour på Manhattan. Manhattan Donut Tour är mer av en guidad Donut Tour, medan Brooklyn-turen är mer av en speciell donut och tårta-rundtur. Om det är första gången du är i New York är Manhattan-turen enligt min mening det bästa alternativet att börja med.

Praktisk information

Efter köp får du en kupong som du antingen kan skriva ut och använda som biljett till turen eller visa som mobilbiljett på din telefon.

  • Längd: 2 timmar
  • Avgångsplats: 198 Bedford Avenue
  • Avgångstid: kl. 14.00

Boka Brooklyn Donut Tour här

Brooklyn Donut Tour - Rundtur Brooklyn Donut Tour - Butik

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat