Biljetter till To Kill a Mockingbird på Broadway

Köp dina biljetter här

Det är lätt att köpa biljetter till To Kill a Mockingbird på Broadway online innan du reser. Du sparar på så sätt tid och pengar. To Kill a Mockingbird är författaren Harper Lee’s första novell. Den gavs ut år 1960 och blev snabbt till en stor succé. Berättelsen som är inspirerad av hennes egen barndom i den amerikanska staten Alabama har nu anpassats till scenen. Föreställningen visas i Shubert Theater, på Broadway.

Köp biljetter till To Kill a Mockingbird tickets nu, slipp betala serviceavgift och hämta ut biljetterna direkt på teatern.

Racism i Alabama

Historien berättas via Scouts egna observationer, och karaktären är författaren själv. Hon växer upp i en liten by i södra staterna där racism är en del av vardagen. Hennes pappa, Atticus Finch, en karaktär som baseras på Harper Lee:s egen pappa, arbetar som advokat. Han blir ombedd att försvara en svart man som anklagas för våldtäkt. Fallet får väldigt mycket uppmärksamhet, både i byn och i familjen Finch.

Biljetter till To Kill a Mockingbird på Broadway - I rättssalen Biljetter till To Kill a Mockingbird på Broadway - Rättegång

Hur köper man biljetter till To Kill a Mockingbird?

Biljetter till To Kill a Mockingbird från NewYork.se är 100% äkta och även helt utan mellanhänder, vilket gör att priserna kan hållas låga. Efter din beställning har mottagits får du en bekräftelse via e-post samt den officiella vouchern. I vouchern står all information du behöver inför föreställningen. Biljetterna ligger klara i teaterns biljettkassa på showdagen. Du kan hämta ut biljetterna senast 30 minuter innan showen, och du behöver visa upp giltig fotolegitimation för att få dina biljetter.

Sittplatserna bestäms av teatern på plats och det är därför du inte kan se vilka sittplatser du får vid bokningen. Platsnummer står tydligt markerat på biljetterna. För bokningar upp till fyra personer är ni garanterade platser bredvid varandra. När det gäller större grupper kommer teatern göra sitt bästa för att ni ska sitta tillsammans.

Varför ska jag köpa via NewYork.se?

 • Inga oväntade utgifter. Du betalar beloppet du ser!
 • Du får garanterat bästa sittplatser tillgängliga vid bokningstillfället
 • Professionell kundtjänst: du kan alltid kontakta mig via mejl eller WhatsApp
 • Pålitligt, säkert och snabbt
 • Betala med kreditkort eller PayPal
 • Om du väljer flexbiljett kan du avboka biljetterna upp till 10 dagar innan showdatum.

Skicka ett mejl till mig [email protected] om du vill boka för grupper för 10 personer eller fler.

Information om showen

 • Åldersgräns: Rekommenderas för barn över 12 år. Barn under 4 år är inte tillåtna på teatern.
 • Längd: 2 timmar och 35 minuter
 • Plats: Shubert Theatre, 225 West 44th Street
 • för Shubert Theater sittplatskarta

Vill du inte se To Kill a Mockingbird?

Se ett urval av andra Broadwayshower här

Kommande shower

  Köp dina biljetter till To Kill a Mockingbird härKöp dina biljetter här

  Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

  Abonnera på mitt nyhetsbrev


  Sökresultat
  från
  till och med
  Sökresultat