Biljetter till The Music Man på Broadway med Hugh Jackman

Biljetter till The Music Man på Broadway

Spara pengar på biljetter till The Music Man på Broadway genom att köpa dem innan du reser till New York. Det är säkert, enkelt och du sparar framför allt tid och pengar genom att köpa dem online! Gå på teater och se den här återuppsättningen på Broadway med Hugh Jackman i huvudrollen. Showen visades redan år 1957 men är fortfarande aktuell idag!

Den första showen visas den 15 oktober 2020
Vill du få ett meddelande så fort det går att boka biljetter? Skicka ett meddelande till [email protected] så får du ett mejl samma dag som det finns biljetter.

En bedragare i River City

Bedragaren Harol Hill anländer till River City i staten Iowa där han planerar att lura så många som möjligt av stadens invånare på pengar. När det visar sig att det är ett starkt motstånd mot den nyöppnade biljardhallen, övertygar han alla i staden att bilda ett band och sedan köpa instrument och uniformer av honom. Enligt Harold själv, är bandet den perfekta motsatsen till biljardhallen och ska han själv leda bandet. I verkligheten vet han absolut ingenting om musik och är endast intresserad av deras pengar. Ända tills han får träffa den lokala bibliotekarien och hans planer får en oväntad vändning. Du kanske kommer att känna igen många klassiska nummer som ”Iowa Stubborn,”, ”Goodnight My Someone,” ”76 Trombones,” ”Marian the Librarian” och ”Till There Was You.”

Biljetter till The Music Man på Broadway - Hugh Jackman

Hur köper man biljetter till The Music Man på Broadway?

Biljetter till The Music Man från NewYork.se är 100% äkta och även helt utan mellanhänder, vilket gör att priserna kan hållas låga. Efter din beställning har mottagits får du en bekräftelse via e-post samt den officiella vouchern. I vouchern står all information du behöver inför föreställningen. Biljetterna ligger klara i teaterns biljettkassa på showdagen. Du kan hämta ut biljetterna senast 30 minuter innan showen, och du behöver visa upp giltig fotolegitimation för att få dina biljetter.

Sittplatserna bestäms av teatern på plats och det är därför du inte kan se vilka sittplatser du får vid bokningen. Platsnummer står tydligt markerat på biljetterna. För bokningar upp till fyra personer är ni garanterade platser bredvid varandra. När det gäller större grupper kommer teatern göra sitt bästa för att ni ska sitta tillsammans.

Varför ska jag köpa via NewYork.se?

  • Inga oväntade utgifter. Du betalar beloppet du ser!
  • Du får garanterat bästa sittplatser tillgängliga vid bokningstillfället
  • Professionell kundtjänst: du kan alltid kontakta mig via mejl eller WhatsApp
  • Pålitligt, säkert och snabbt
  • Betala med kreditkort eller PayPal
  • Om du väljer flexbiljett kan du avboka biljetterna upp till 10 dagar innan showdatum.

Skicka ett mejl till mig på [email protected] om du vill boka för grupper för 10 personer eller fler.

Information om showen

  • Plats: Winter Garden Theater, 1634 Broadway
  • Åldersgräns: Rekommenderas från barn 6 år fyllda. Barn under 4 år är inte tillåtna på teatern.

Vill du inte se The Music Man?

Se ett urval av andra Broadwayshower här

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat