Biljetter till Rudolph the Christmas Musical

Biljetter till Rudolph the Christmas Musical

Köp dina biljetter till Rudolph the Red-Nosed Reindeer: The Musical online innan du åker till New York. Du kan se Rudolph tillsammans med din familj i The Theater i Madison Square Garden, musikalen är underhållande för alla åldrar! De flesta känner till historien om den unga renen Rudolph som retades av de andra renarna för hans stora röda nos. Kom in rätt julstämning tillsammans med dina barn med den här magiska julberättelsen.

Tyvärr visas den här showen inte längre

Se ett urval av andra Broadwayshower här

Julen i Madison Square Garden

Rudolph är något av en outsider jämfört med de andra renarna och han rymmer från staden där han bor. Under hans resa får han vara med om spännande äventyr och han möter nya vänner på vägen. En av dem är jultomten som har lite problem på grund av det dåliga vädret. Han leter efter ett sätt att överlämna alla julklapparna i tid. Rudolph med sin röda nos är det perfekta lösningen. Rudolf får chansen att bli ledar-ren och räddar därmed julafton. Musikalen uppförs i Madison Square Garden och har en vacker dekor, projektioner, kostymer och dockor.

Hur köper man biljetter till Rudolph the Christmas Musical?

Med hjälp av länken nedan är det lätt att köpa biljetter till Rudolph the Christmas Musical. Det är smart att boka biljetterna innan du reser till New York. Du sparar tid och slipper dessutom oroa dig för att det redan är slutsålt när du befinner dig i New York. Många musikaler är väldigt populära och blir snabbt slutsålda.

Information om showen

  • Lämplig för alla åldrar. Barn över 1 år måste ha egen biljett.
  • Längd: 75 minuter
  • Plats: The Theater at Madison Square Garden, 7th Ave & 32nd Street
  • Den här showen är säsongsberoendel

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat